Index / Eten drinken / Hoe maak je een Prime Rib Roast Tie

Share This Post

Eten drinken

Hoe maak je een Prime Rib Roast Tie

Weten hoe te binden een prime rib roast kan het verschil tussen het koken van vlees gelijkmatig en met een ongelijk zeldzame of goed gedaan roast te maken. Het touw maakt niet alleen de prime rib om allemaal samen te koken, dan kunt u het gebraad te

AdvertisementWeten hoe te binden een prime rib roast kan het verschil tussen het koken van vlees gelijkmatig en met een ongelijk zeldzame of goed gedaan roast te maken. Het touw maakt niet alleen de prime rib om allemaal samen te koken, dan kunt u het gebraad te dragen zonder het hanteren van de rauw vlees. Koppelverkoop een entrecote, helpt het vlees vochtig blijven, geeft smaak van het bot en kan helpen om het kookproces beter beheersbaar.

Wat je nodig hebt

Mes

Kitchen touw

Heerser

schaar

Koppelverkoop een Roast op de Bone

Snijd in de witte gekleurde vet om het grootste deel van het vlees te verwijderen, indien het vet op het vlees is 1 inch dik of meer. Laat een beetje vet, want het geeft het vlees smaak.

Snijd zeven tot acht 5-inch stukken van de keuken touw. Plaats elk stuk touw tussen elk paar ribben.

Flip de prime rib roast over, zodat het touw is aan de onderkant van het gebraad.

Neem de uiteinden van het touw en bind in vierkante knopen. Trek aan de uiteinden van het touw strak om ervoor te zorgen dat de knopen niet ongedaan gemaakt zal komen terwijl u pan verschroeiende of roosteren van de prime rib.

Snij het touw na het vlees is gekookt en rustte, en gooi het touw weg.

Koppelverkoop een zonder been Roast

Snijd in de witte gekleurde vet om het grootste deel van het vlees te verwijderen, indien het vet op het vlees is 1 inch dik of meer. Laat een beetje vet, want het geeft het vlees smaak.

Snijd twee 10-inch stukken touw keuken zodat het touw het gehele stuk vlees dikke omringen.

Rol het vlees verticaal, zodat de bovenste en onderste uiteinden elkaar raken. Leg het vlees boven de twee snaren; de snaren moet 1 inch afstand van de rand van het vlees aan elke kant.

Breng strings samen en bind ze in een dubbele knoop. Breng het vlees op de grill of pan om te koken.

Laat het vlees rusten, en snijd het touw uit het vlees. Gooi het touw weg als u klaar bent.

Hints

De stroken keuken touw hoeft niet exact even lang zijn.

Share This Post