Index / tech / Hoe maak je een Prepaid iPhone activeren

Share This Post

tech

Hoe maak je een Prepaid iPhone activeren

Als u een iPhone van AT & T te kopen, moet je het hebben "geactiveerd", dus het kan werken op het netwerk van AT & T's - en met uw abonnement. Als u wilt uw iPhone te gebruiken met prepaid service, het activeren van het is zo simpel als

AdvertisementAls u een iPhone van AT & T te kopen, moet je het hebben "geactiveerd", dus het kan werken op het netwerk van AT & T's - en met uw abonnement. Als u wilt uw iPhone te gebruiken met prepaid service, het activeren van het is zo simpel als het plaatsen van uw prepaid-kaart "SIM" .. Aan de andere kant, moet uw iPhone 'unlocked' zijn - met andere woorden, aangepast zodat het kan werken op elk netwerk - om voor u om het te gebruiken met een prepaid service. U kunt uzelf unlock je iPhone, iemand betalen om het te doen voor u, of de aankoop van een unlocked iPhone uit de get-go.

Koop een unlocked iPhone van een dienst als eBay of Craigslist. U kunt alleen kopen iPhones rechtstreeks van AT & T - en met contracten verplichte dienst - met ingang van september 2010, zodat u nodig hebt om je iPhone tweedehands te kopen als je niet al een hebt. Het woord "unlocked" in uw zoektermen.

Unlock je de iPhone. Een aantal websites verkopen software die uw iPhone kunt ontgrendelen, maar door het gebruik van "blackra1n," (zie Bronnen), kunt u dit doen voor gratis. Gewoon downloaden het bestand op uw harde schijf, voer het uit en sluit je iPhone aan op uw computer om het programma over te dragen op het. Voer het programma binnen uw iPhone om deze te ontgrendelen voor gebruik met alle vervoerders.

Betaal een computer of mobiele telefoon reparatie specialist om je iPhone te ontgrendelen voor u als u niet tevreden bent software installeren op uw eigen. De specialist zal het hele proces te voltooien voor je.

Plaats uw prepaid SIM-kaart in de bovenkant van je iPhone en gaan gebruiken voor het bellen - en als uw prepaid dienst voorziet in een data-abonnement - met behulp van 'Apps' en het internet.

Share This Post