Index / Cars / Hoe maak je een Power Booster Vervang

Share This Post

Cars

Hoe maak je een Power Booster Vervang

De kracht brake booster vervult een belangrijke functie in het remsysteem van het voertuig. De vermogensopvoering, om de firewall is bevestigd, direct aangesloten op de hoofdcilinder. De kracht booster maakt gebruik van vacuüm van de motor naar voetd

AdvertisementDe kracht brake booster vervult een belangrijke functie in het remsysteem van het voertuig. De vermogensopvoering, om de firewall is bevestigd, direct aangesloten op de hoofdcilinder. De kracht booster maakt gebruik van vacuüm van de motor naar voetdruk te versterken op het rempedaal, zodat de minste hoeveelheid kracht moet worden gebruikt om zelfs de zwaarste van de voertuigen te stoppen. Zonder een power booster (op een voertuig dat men nodig) het voertuig kon niet stoppen zonder extreme kracht.

Wanneer de interne onderdelen van de macht booster mislukken, het veroorzaakt een zeer harde pedaal. Wanneer de hoofdremcilinder afdichting lekt in de booster, deze vervuilt en ruïnes van de interne middenrif. Het vervangen van een power booster vereist een paar eenvoudige hulpmiddelen en stappen.

Wat je nodig hebt

Assistent

Remleiding moersleutels

Socket set

steeksleutels

Rags

carburateur schoner

Punttang

bankschroef

Remvloeistof

Rembekrachtiger

Plaats het voertuig op "park" of "neutraal" met de noodrem set. Til de kap en koppel de negatieve accukabel met een socket en ratelsleutel. Kijk naar de hoofdremcilinder deksel. Als het een sensor draad die eraan verbonden zijn, koppelt u deze los en leg uit het uit de weg.

Gebruik de juiste remleiding sleutel om de flensmoeren op de rem lijnen die hechten aan de hoofdremcilinder lichaam los te maken. Eenmaal verwijderd, trek de lijnen weg om ruimte te bieden - niet met kracht en buig de lijnen. Plaats lompen onder de hoofdremcilinder om eventuele remvloeistof druipen op te vangen. Trek de grote zuigslang uit de-tule gevoerd gat in de rembekrachtiger en laten hangen.

Ga onder het dashboard en verwijder de koppeling arm uit de macht booster op het rempedaal. De meesten zullen loskomen als je punttang gebruiken om de klem te verwijderen. Gebruik de juiste steeksleutel los te maken en verwijder de twee hoofdremcilinder bevestigingsbouten. Trek de oude zuigerpen uit de rubberen gat in de rembekrachtiger en opzij leggen. Zet de hoofdremcilinder in een bankschroef.

Gebruik de juiste socket en ratelsleutel los te maken en verwijder de vier power booster montagemoeren. Trek de power booster unit uit de studs en gooi hem weg. Plaats de nieuwe power booster over de montage bouten en draai de moeren weer aan. Draai de moeren met de juiste aansluiting. Ga onder het dashboard en plaats de koppeling arm die de power booster wordt aangesloten op het rempedaal. Schuif de klem terug op zijn plaats, het blokkeren van de arm aan de koppeling.

Ga naar je bankschroef en vul de hoofdremcilinder reservoir met remvloeistof. Reinig de zuiger haven met carburateur schoner. Zorg ervoor dat u de zuiger pin terug te installeren op de nieuwe power booster gat. Installeer de hoofdremcilinder weer op de macht booster, het uitlijnen van de zuigerpen met de hoofdremcilinder poort. Schroef de moeren weer aan met een steeksleutel of dop en draai ze.

Gebruik je hand om de remleiding noten af ​​te stemmen en te beginnen in de hoofdremcilinder schroefgaten. Draai ze met de remleiding moersleutel. Laat je assistent zitten achter het stuur en pomp het rempedaal omhoog en vasthouden. Draai voorzichtig een remleiding moer met de lijn sleutel slechts genoeg te laten remvloeistof sijpelt uit de moer verbinding. Draai het en vertel uw assistent van de pedaal weer oppompen en vasthouden. Draai dezelfde moer, waardoor de lucht kan ontsnappen. Draai de moer. Herhaal dezelfde procedure op de andere lijn moersleutel noot, het verwijderen van alle lucht. Vervang de vloeistof als dat nodig is, en plaats dan de hoofdremcilinder dop er weer op.

Sluit de grote zuigslang nippel weer in de tule-omzoomde bevestiging op de power booster. Zorg ervoor dat de fitting heeft een goede afdichting. Sluit de sensor draad op de deksel van de hoofdremcilinder. Sluit de negatieve accukabel met de juiste aansluiting en moersleutel. Start de motor. Je moet een hoge pedaal met ongeveer ½-inch van vrij spel vanaf de bovenkant van het rempedaal positie naar de plaats waar het voelt solide na neerwaartse druk. Test rijdt het voertuig en let op de remprestaties.

Hints

Om te verzekeren dat alle lucht is uit het remsysteem, kunt u een complete rem bloeding te doen op alle remcilinders het. Dit kan worden uitgevoerd door uw dealer of auto reparatie faciliteit.

Share This Post