Index / Tuin / Hoe maak je een Poulan Weed Eater Reparatie

Share This Post

Tuin

Hoe maak je een Poulan Weed Eater Reparatie

Poulan weed eters zijn gas aangedreven twee-takt motoren, en net als alle van deze kleine motoren slechts drie fundamentele dingen moeten starten en runnen van: vonk, compressie en brandstof. Ook al zijn ze kleine motoren, ze hebben nog steeds een gr

AdvertisementPoulan weed eters zijn gas aangedreven twee-takt motoren, en net als alle van deze kleine motoren slechts drie fundamentele dingen moeten starten en runnen van: vonk, compressie en brandstof. Ook al zijn ze kleine motoren, ze hebben nog steeds een groot aantal onderdelen die kunnen storing, waardoor een breed scala aan problemen. Om deze problemen op te lossen, is het het beste om het gebied van het probleem te isoleren in één van de drie hoofdcomponenten. Dit zal u toelaten om snel de specifieke onderdelen die moeten repareren, in plaats van het rippen van de hele zaak uit elkaar te vinden.

Wat je nodig hebt

 • schroevedraaier

  Dopsleutel

  Gas

  Tandenborstel

  Vod

  carburateur schoner

  carburateur kit

compressie Problemen

Verwijder het luchtfilterdeksel met de schroevendraaier; trek de luchtfilter en de klap tegen je handpalm, afschudden elke stof of vuil. Vervang het filter als het oud of te vuil te reinigen. Gebruik een beetje gas, een tandenborstel en een doek om het gebied schoon te maken rond de luchtfilter en dekking van de trimmer.

Gebruik de schroevendraaier uit de behuizing van de uitlaat over te nemen; schuif de vonkenvanger scherm. Als het mogelijk is, reinig deze met de tandenborstel en rag of te vervangen als het zwaar is bedekt met zwarte koolstof opbouw. Controleer de uitlaat poort in de uitlaat voor eventuele verstoppingen of schade.

Trek de trimmer van de grond door het startkoord. Indien de motor zakt onder zijn eigen gewicht, het snoer trekken mee dan de compressie is laag. Haal de starter deksel en inspecteer de starter snoer, katrol en terugslag voorjaar voor schade; indien nodig vervangen.

Opnieuw af te stemmen uw carburateur (als je het kan beginnen) en het uitvoeren van een drukproef (neem het mee naar een monteur als je niet weet hoe). Je hebt misschien een probleem met uw membraaninlaat, zuigerafdichtingen of ergens in het carter als je compressie is nog steeds laag. De trimmer moet nog steeds lopen met lage compressie, maar de motor zal traag en slecht.

Ontsteking en Spark Problemen

Schroef de bougie en verwijder deze uit de motor met behulp van de dopsleutel. Verwijder al het opgebouwde deposito's met een beetje gas, een tandenborstel en een doek, als je kunt. Raadpleeg uw handleiding voor gap aanbeveling van uw model en zorg ervoor dat het goed is gapped.

Controleer de draad en rubber boot stop voor enige schade of losse verbindingen. Inspecteer de bougie gat voor alle vuil of beschadigingen in de cilinder behuizing.

Doe de bougie in de rubber boot stop, maar nog niet aan de bougie en de rubber boot aan de motor. Laat de bougie en rubber boot hangen naast een metalen punt op de motor. Ruk zachtjes op het startkoord en op zoek naar een vonk over de metaal en de bougie. Verander de bougie en herhaal de test als er geen vonk.

Test de bobine, starter en andere ontstekingsbronnen draden voor eventuele schade die kunnen worden veroorzaakt uw verlies van een vonk.

Fuel System Problemen

Schakel de benzinetank van alle oude gas. Spuit een beetje starter vloeistof op het doek, wikkel het rond de tandenborstel en wrijf de binnenkant van de tank. Kijk voor eventuele schade of kromtrekken in de tank.

Koppel de brandstofleiding van de carburateur en verwijder de oude brandstoffilter en de brandstofleiding van de trimmer. Controleer de afdichtingen rondom de carburateur en gas tank lijn voor eventuele lekkages of beschadigingen. Verander uit het brandstoffilter en de brandstofleiding op nieuwe onderdelen. Zet de trimmer weer in elkaar en probeer het opnieuw starten van het. Als het begint, aan te passen aan de carburateur.

Haal de carburateur en uit elkaar te halen, als de trimmer nog niet gestart. Laat alle stukken van de carburateur weken in carburateur reiniger voor minstens één volledige dag. Schrobben ze schoon met een borstel en versleten afdichtingen, pakkingen of delen te vies om te worden gereinigd met de carburateur kit te vervangen.

Hints

Correct opslaan van uw trimmer zal een groot aantal van de motor te verminderen. Anders kunnen oude gas opdrogen in de carburateur en de motor, waardoor diverse problemen.

Share This Post