Index / Careers & Work / Hoe maak je een POST T-Score interpreteren

Share This Post

Careers & Work

Hoe maak je een POST T-Score interpreteren

Handhaving van de wet kan een stabiele, interessante carrière voor jongeren of mensen die op zoek om te veranderen naar een nieuw veld. Het vinden van de werkgelegenheid als een agent gewoonlijk brengt het plaatsen geschreven en fysieke tests, het on

Advertisement

Handhaving van de wet kan een stabiele, interessante carrière voor jongeren of mensen die op zoek om te veranderen naar een nieuw veld. Het vinden van de werkgelegenheid als een agent gewoonlijk brengt het plaatsen geschreven en fysieke tests, het ondergaan van een antecedentenonderzoek en een diploma behalen van politieschool training. Veel staten ook het beheer van de Politieman Selection Test (POST), die een kandidaat in staat is om de taken van een politieagent vakkundig uitvoeren meters. T-scores zijn een werkwijze van het statistisch analyseren van gestandaardiseerde tests en kan worden toegepast op de POST examen.

Vind de standaarddeviatie op basis van de omvang van de bevolking (het aantal mensen die het examen hebben).

Kijk naar de verdeling in staafdiagram vorm van de T-scores om te meten hoe goed of slecht de sample set verging.

Vertegenwoordigen T-scores als een scatterplot voor een andere visuele analyse. Dit toont de relatie tussen individuele scores en de prestaties van de groep als geheel.

Vergelijk je score aan de maximale T-score, dat is 77,8. Minimum scores voor passerende verschillen per staat.

Share This Post