Index / Huis / Hoe maak je een Porcelain lichtpunt Wire

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Porcelain lichtpunt Wire

Bedrading van uw eigen porseleinen armatuur is een eenvoudig project. Je zal geld besparen door het zelf te doen, het opbouwen van zweet eigen vermogen, en het verwerven van kennis in de bedrading en het onderhoud van uw huis. De installatie is eenvo

Advertisement

Bedrading van uw eigen porseleinen armatuur is een eenvoudig project. Je zal geld besparen door het zelf te doen, het opbouwen van zweet eigen vermogen, en het verwerven van kennis in de bedrading en het onderhoud van uw huis. De installatie is eenvoudig en makkelijk te doen naar aanleiding van de juiste stappen. Zorg ervoor dat u zich aan alle veiligheidsvoorschriften voordat u werkzaamheden aan de elektrische installatie van uw huis.

Wat je nodig hebt

  • Vlak en Phillips schroevendraaier

    Kniptang en stripper

Schakel de belangrijkste elektriciteit aan het huis.

Strip terug 1/2 inch van de draad op de zwarte en witte draad die komt uit de leiding doos voor de installatie van uw porselein licht.

Schroef op de witte en zwarte draden op de juiste schroeven (de schroeven moeten worden geƫtiketteerd). Schroef niet te strak of het porselein zal barsten.

Schroef de grond draad op de aarding schroef op het licht. Dit zal een afzonderlijke schroef die is ten opzichte van de andere twee schroeven zijn.

Zet uw elektriciteitsrekening eenmaal geĆÆnstalleerd en test.

Hints

Schakel het elektriciteitsnet voordat u begint

Share This Post