Index / Ambachten / Hoe maak je een Pom-Pom Shaker on a Stick

Share This Post

Ambachten

Hoe maak je een Pom-Pom Shaker on a Stick

Als u het organiseren van een cheerleaders, dan weet je hoe duur cheerleading apparatuur en uitrusting kan zijn. Bijvoorbeeld, zou je uiteindelijk de uitgaven veel geld alleen op de pom-pom shakers de cheerleaders nodig hebben voor hun gejuich. Echte

AdvertisementAls u het organiseren van een cheerleaders, dan weet je hoe duur cheerleading apparatuur en uitrusting kan zijn. Bijvoorbeeld, zou je uiteindelijk de uitgaven veel geld alleen op de pom-pom shakers de cheerleaders nodig hebben voor hun gejuich. Echter, kunt u uw eigen pom-pom shakers maken met behulp van goedkope materialen uit de meeste ambachtelijke aanbod winkels. Dit kan je ook toestaan ​​om de specifieke kleuren die u nodig heeft voor uw cheerleaders te kiezen.

Wat je nodig hebt

Streamer linten

Elastic hair tie

1 per 4-inch hout deuvel

Schaar

Gekleurde duct tape

Cut lint streamers te meten 24 inch lang. Gebruik zoveel of zo weinig streamers als je wilt. Met minder streamers zal ertoe leiden dat de resulterende pom-pom shaker te dun te voelen, terwijl shakers met veel streamers een dikke pom-pom zal maken.

Plaats alle streamers in een stapel, en pak de stapel in het midden. Als de uitlijning van de individuele streamers zijn uitgeschakeld door een inch of twee, dat is prima.

Knoop het midden van de streamers stevig op een elastische haar band.

Wikkel het haar stropdas strak om een ​​houten plug dat is 4 inches lang.

Wikkel de houten pluggen en de lus van de streamers met behulp van kleurrijke duct tape. Hierdoor wordt het handvat van de pompon shaker. U kunt elke kleur duct tape u liever, dat de handgreep kijken meer klaar zal gebruiken.

Share This Post