Index / Wensen en Feesten / Hoe maak je een Poinsettia Uit Fondant

Share This Post

Wensen en Feesten

Hoe maak je een Poinsettia Uit Fondant

Afkomstig uit Mexico, is de kerstster uitgegroeid tot een traditionele inrichting rond de wintervakanties. De kleine witte bloemen geclusterd in het midden van de rode, groene roze of bonte sprays van bladeren maken deze kleurrijke planten symbolisch

AdvertisementAfkomstig uit Mexico, is de kerstster uitgegroeid tot een traditionele inrichting rond de wintervakanties. De kleine witte bloemen geclusterd in het midden van de rode, groene roze of bonte sprays van bladeren maken deze kleurrijke planten symbolisch van het seizoen. Poinsettia verschijnen op kaarten, servetten en inpakpapier als heldere en vrolijke herinneringen aan de feestdagen. En ze zijn ook wijd verspreid in het seizoen als cake of koekjes decoraties. Hoewel veel poinsettiabloemen zijn gemaakt van kauwgom plakken, is het mogelijk om ze te maken van fondant om uw eigen vakantie taart of bak te versieren - het aanleggen van het seizoen feestelijk.

Wat je nodig hebt

Rode en groene fondant

rolstok

Leaf-vormige cookie cutters, verschillende maten

maïszetmeel

vetvrij papier

Bloemen draad

Rode bloemen tape (optioneel)

Royal icing (optioneel)

Schaar of draadscharen

White, pasta (optioneel)

Goud afstoffen poeders en gebak penseel

Rol de rode en groene fondant totdat het is ongeveer 1/4 inch dik, 18 inch lang en 12 inch breed. Dompel het blad messen in de maïzena, en knip drie grote rode bladeren en zes grote groene bladeren. dompel dan het medium blad messen in de maïzena, en knip drie middelgrote rode bladeren. Dompel de kleine blad mes in de maïzena, en knip slechts drie rode bladeren. Bedek een vel vetvrij papier met maïzena, en zet de bladeren op het als je ze uitgesneden.

Snijd 15 stuks van bloemen draad, en bevestig ieder naar de achterkant van elk blad. Je kan ofwel steek de draad in het blad of u kunt tape tegen het blad met de bloemen tape. Maak dunne aders op elk blad aan de rand van een stuk van de bloemen draad langs het midden van elk blad voorzichtig tekenen, en teken dunne hoekige lijnen die voldoen aan de middelste lijn. Wees zeer voorzichtig dat je niet de lijnen te diep weet te traceren, of je kan een gat slaan door de fondant.

Knip vijf stukken van bloemen draad. Rol vijf kleine stukjes fondant rond de uiteinden van de draad. Dep een druppel witte kauwgom plakken op de fondant tips. Bevestig de draden met florale tape, omdat deze bloemen zijn het middelpunt van je poinsettia.

Monteer de fondant poinsettia door het aanbrengen van de kleine blaadjes van de bloem cluster, met behulp van de bloemen tape. De draden zal u toelaten om de fondant blaadjes in welke vorm je wilt verplaatsen zonder de behandeling van de kers - die het verwarmt en verandert zijn vorm. Zodra u de kleine blaadjes bevestigd, herhaalt u de procedure met het medium rode bladeren en de grote rode bladeren. Voor een driedimensionaal effect, gebruikt de draden aan het medium en de grote bladeren afwisselend zodat zij kleine bladeren volledig omringen, en niet gestapeld bovenop elkaar.

Bevestig de zes groene bladeren naar het midden cluster van draden, en wikkel de hele stam met de bloemen tape. Laat slechts een inch of zo aan de top, zodat je de bladeren van uw poinsettia in het ontwerp dat u wilt voor uw cake of lade kunnen regelen.

Share This Post