Index / Bedrijf / Hoe maak je een plek Lease voor een Gym

Share This Post

Bedrijf

Hoe maak je een plek Lease voor een Gym

Leasing commercieel vastgoed presenteert verschillende uitdagingen van leasing residentieel vastgoed. Niet alleen moet de ruimte worden gezoneerd voor commercieel gebruik, maar het moet de vereiste voor uw bedrijf kenmerken. Zo moet een fitnessruimte

AdvertisementLeasing commercieel vastgoed presenteert verschillende uitdagingen van leasing residentieel vastgoed. Niet alleen moet de ruimte worden gezoneerd voor commercieel gebruik, maar het moet de vereiste voor uw bedrijf kenmerken. Zo moet een fitnessruimte aparte kleedkamers voor mannen en vrouwen en een aantal grote kamers beschikbaar voor gymlessen en machines. Zoek een ruimte die veel van de elementen die u in de plaats moet al heeft, zodat je niet out-of-pocket uitgaven herinrichten van de plaats hebben.

Bepalen wat voor soort gym u openen bent. Bijvoorbeeld, sommige sportscholen zijn onder basketbalvelden, zwembaden en sauna's. Sommige sportscholen richten zich minder op de apparatuur, zoals machines en vrije gewichten en meer bands en aerobic lessen. Andere sportscholen bieden talloze opties zoals vrije gewichten, machines en klassen. Weten wat voor soort gym je het openen bent kunt u de juiste ruimte voor uw bedrijf leasen.

Bepaal waar u wilt dat uw sportschool gevestigd. Het succes van veel-lidmaatschap gebaseerde bedrijven afhankelijk van hun locatie, omdat ze mensen moeten in staat zijn om gemakkelijk toegang tot hun faciliteiten. Daarom is het vinden van een locatie die al veel mensen komen en gaan op een dagelijkse basis ontvangt. Zwaar verhandelde winkelcentra en locaties vlak bij de snelweg en in de buurt van plaatsen waar mensen zoals het verzamelen van bioscopen en restaurants zijn allemaal ideeën.

Neem contact op met een commercieel vastgoed makelaar of agent. Commissies zijn gestructureerd, zodat de huurder geen commissie betaalt aan de makelaar. De commissie wordt betaald door de eigenaar van de ruimte. Daarom zou je net zo goed huren van een makelaar of agent om te helpen je de ruimte, omdat het in wezen kost u niets. Zorg ervoor dat de makelaar een vergunning binnen de staat, en het vinden van een makelaar die commerciële ruimtes voor het bedrijfsleven heeft verhuurd, zoals sportscholen in het verleden, dus hij heeft ervaring met het uitvoeren van deze soort contracten. Informeer de makelaar van de algemene locatie die u wilt voor uw sportschool.

Neem contact op met uw bedrijf verzekeringsmaatschappij. Het is absoluut noodzakelijk voor bedrijven, zoals sportscholen de verzekering te dragen. Met het risico dat iemand zichzelf verwonden op apparatuur, moet u ervoor zorgen dat u beschermd bent. Echter, voordat je begint te kijken naar plaatsen met uw agent, vraag dan uw verzekeringsmaatschappij of er eisen voor de ruimte, zodat het bedrijf om u te verzekeren. Bijvoorbeeld, zou de verzekeringsmaatschappij erop aandringen dat de ruimte rolstoelhellingen of dat er een zwembad worden afgesloten. Maak een lijst van alle verzoeken, en geven deze mee naar uw commerciële makelaar in onroerend goed ook.

Bekijk de verschillende locaties. Zoals u verschillende locaties te bekijken, in gedachten te houden wat u moet cosmetisch doen om elke locatie met het oog op de sportschool te openen. Bijvoorbeeld, moet u wellicht rubber matten waarbij de gewichten worden geplaatst of houten vloeren, waar aerobic lessen vinden plaats installeren. Houd een lijst van wat elke locatie nodig heeft.

Een beperking van uw keuze. Zodra u de potentiële ruimtes hebt versmald, hebben uw commerciële makelaar bespreken met de agent van de eigenaar van de wijzigingen die u nodig heeft om de ruimte. Terwijl u verantwoordelijk voor het betalen voor deze veranderingen zal zijn, moet de eigenaar akkoord gaan met het werk dat gedaan moet worden. Sommige eigenaren kunnen hun ruimte buiten beschouwing, afhankelijk van de hoeveelheid werk die je hoeft te doen verwijderen; Dit kan naar keuze een beetje makkelijker te maken.

Neem contact op met verschillende aannemers voor schattingen. Bijvoorbeeld, als je een stoombad zijn geïnstalleerd, contact opnemen met een installatiebedrijf stoomcabine en krijg schattingen. Als tapijt moet worden gelegd, krijgen een schatting van een tapijt installatiebedrijf. Houd een telling van de ramingen voor elke locatie en op basis van de kosten, de hoeveelheid werk die nodig is en de locatie, selecteert u uw sportschool ruimte.

Finish onderhandelingen, en ondertekenen van de huurovereenkomst. Door uw agent, af te onderhandelen over een definitieve deal punten, zoals de officiële startdatum van de lease en eventuele andere overwegingen die u en de eigenaar wil in de deal te hebben. Nadat het huurcontract is ondertekend, beginnen te werken aan de ruimte met een oog naar het openen van uw nieuwe sportschool in de nabije toekomst.

Share This Post