Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe maak je een Pimple Van Littekens voorkomen

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe maak je een Pimple Van Littekens voorkomen

Acne vlekken zijn lelijk en vervelend, en het probleem wordt nog erger als tijdelijke breakouts vertrekken langdurige littekens. Volgens AcneNet, familiegeschiedenis speelt een rol bij het bepalen of uw huid littekens gemakkelijk, en mensen met meer

AdvertisementAcne vlekken zijn lelijk en vervelend, en het probleem wordt nog erger als tijdelijke breakouts vertrekken langdurige littekens. Volgens AcneNet, familiegeschiedenis speelt een rol bij het bepalen of uw huid littekens gemakkelijk, en mensen met meer ernstige acne de meeste kans om op lange termijn beschadiging van de huid te merken. Niet verrassend, de beste manier om acne littekens te voorkomen is om een ​​arts of dermatoloog voor de evaluatie zo snel mogelijk te zien, en vind een effectieve behandeling. In de tussentijd, de behandeling van uw huid met TLC om de kans dat de bestaande vlekken zal veranderen in een leven lang herinneringen aan uw conditie te minimaliseren.

Wat je nodig hebt

Olievrije zonnebrandcrème

Crème met Retin-A of alfa hydroxyzuur

Oil-free cleanser

Was je huid twee keer per dag met een zachte, olievrije reinigingsmiddel. Het houden van uw huid schoon kan helpen om zich te ontdoen van puistjes te krijgen en te voorkomen dat meer ernstige infectie, waardoor het risico op littekenvorming. De Mayo Clinic waarschuwt dat te veel wassen alleen maar zal toenemen huidirritatie. Was voorzichtig en vermijd krachtig schrobben.

Als het probleem puist op je rug of schouders, draag ademend, loszittende kleding om verdere irritatie te voorkomen. Vocht gehouden dicht op de huid bevordert de infectie van de huid in plaats van genezing. Hoe langer en ernstiger infectie, hoe groter de kans op lange termijn littekens.

Alleen proberen om puistjes die een duidelijke whitehead hebben pop, en het gebruik van een sanitaire popping methode. Acne.org raadt prikken het puistje het hoofd met een gedesinfecteerde naald, en met behulp van twee weefsels down-and-druk toe te passen op de laesie totdat het knalt. Wees voorzichtig, en stoppen met proberen om het puistje pop als het koppig - u zult alleen schade veroorzaken en littekens. Probeer NOOIT diepe vlekken (cysten en knobbeltjes) op uw eigen pop. Als ze in het bijzonder ontstoken en problematisch worden, raadpleeg uw arts.

Tenzij je met behulp van een sanitaire methode om een ​​whitehead pop, houd uw handen uit de buurt van uw probleemgebied en niet plukken.

Breng een olievrije zonnescherm op je gezicht en andere probleemgebieden voordat naar buiten. Volgens leidraad voor de patiënt, met behulp zonnebrandcrème is belangrijk zonbeschadiging helende huid.

Breng een crème met Retin-A of alfa hydroxyzuur of tweemaal daags. Deze crèmes niet alleen helpen om de ernst van acne verminderen, maar bevorderen ook de productie van collageen, verminderen van de verschijning van acne littekens bestaande puistjes.

Hints

Als u regelmatig voorkomende breakouts, de beste manier om op lange termijn beschadiging van de huid te voorkomen en littekens te behandelen uw conditie. Zie een arts of dermatoloog voor advies en behandeling.

Share This Post