Index / Ambachten / Hoe maak je een Pilgrim Hoed Uit Construction Paper

Share This Post

Ambachten

Hoe maak je een Pilgrim Hoed Uit Construction Paper

Help uw kinderen krijgen enthousiast over Thanksgiving met ambachtelijke projecten ontworpen om rente en creativiteit vonk. Kinderen kunnen genieten van het maken van een Thanksgiving pelgrim hoed en het dragen van het tijdens het Thanksgiving-diner.

AdvertisementHelp uw kinderen krijgen enthousiast over Thanksgiving met ambachtelijke projecten ontworpen om rente en creativiteit vonk. Kinderen kunnen genieten van het maken van een Thanksgiving pelgrim hoed en het dragen van het tijdens het Thanksgiving-diner. Help uw kinderen tekenen en uitknippen een zwarte bouw papier pelgrimshoed. Met gemakkelijke vindingrijkheid, kunt u een hoed op het hoofd van elk kind past en uw kinderen met een heerlijke hoed te dragen aan de dag te vieren.

Wat je nodig hebt

Zwarte bouw papier (24 inch met 36 inch)

Heerser

wit krijt

nietmachine

Geel bouw papier

Potlood

Lijmstift

Teken de omtrek van een standaard zwarte pelgrim hoed op het zwarte bouw papier met behulp van de liniaal en de witte krijt. Maak de hoogte van de muts ongeveer 12 inch en de lengte van de rand ongeveer 16 inches. Maak de rand 2-3 duim hoog wentel de hoed aan de rechter- en linkerzijde zodat de bovenkant van de muts is ongeveer 6 inches lang.

Maak een hatband voor de pelgrimshoed door het snijden van een lange rechthoek van het zwarte bouw papier met een afmeting van 2 1/2 inch met 18 inch.

Knip de pelgrim hoed en de hatband.

Vind het centrum van de hatband en maak een klein merk op dit punt met de witte krijt. Vind de horizontale middelpunt van de zwarte hoed net boven de rand van de hoed en een kleine markering op dit punt op de achterkant van de muts met de witte krijt.

Plaats de hatband achter de zwarte hoed met het middelpunt van de hatband in het middelpunt van de hoed. Staple de hatband aan de zwarte hoed op zowel de rechter- en linkerkant van de hatband vast te zetten aan de hoed.

Teken een 3-inch vierkant op het geel bouw papier met het potlood. Knip het vierkant uit. Snijd het midden van het vierkant uitgevoerd met een gele gesp reactie met een 3/4-inch breedte.

Plaats lijm op de achterkant van de gele gesp en bevestig de gele gesp tot het midden van de zwarte hoed. Druk op de gesp op zijn plaats en laat de lijm drogen.

Plaats de hoed op het hoofd van een kind met de gesp afgekeerd van het kind. Trek beide uiteinden van de hatband naar de achterkant van het hoofd en nieten kind de uiteinden van de hatband samen om het hoofd comfortabel zit. Knip overtollige hatband lengte met de schaar.

Share This Post