Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe maak je een piepende Leather Jacket Fix

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe maak je een piepende Leather Jacket Fix

Het maakt niet uit hoe prachtig je kijkt in je nieuwe, trendy leren jas als elke keer dat je het materiaal piepen tegen zichzelf te verplaatsen. U zult het dragen van de jas voor comfort en stijl, dus je wilt je oren om te comfortabel, zonder elke ke

AdvertisementHet maakt niet uit hoe prachtig je kijkt in je nieuwe, trendy leren jas als elke keer dat je het materiaal piepen tegen zichzelf te verplaatsen. U zult het dragen van de jas voor comfort en stijl, dus je wilt je oren om te comfortabel, zonder elke keer dat je beweegt over het geluid zorgwekkend. Je hoeft niet om uw jas aan professionals te brengen om dit probleem op te lossen; kunt u die piepend in uw eigen huis op te lossen.

Wat je nodig hebt

Spray flesje met water

leder conditioner

WD-40

papieren handdoeken

Draag de mantel zo veel mogelijk na aankoop te breken Nieuwere leer is strak en stevig.; wanneer het wrijft tegen zichzelf, zal de wrijving te bestrijden, waardoor de stof piepen. Vele malen een jas moet worden gedragen en woonde in te ontspannen. Bewegen veel in je jas terwijl thuis. Heeft taken die je normaal zou doen, zodat de gebieden van de jas die zal bewegen tegen de meest zal iets los te maken. Je jas zal niet verliezen zijn vorm, maar het zal minder piepen. Draag de jas regelmatig thuis voor minstens een paar weken om te zien of het zich oplost zonder verdere behandeling.Bevochtig de jas met water. Spritz een lichte nevel van water op de jas, zet het dan op. Beweeg je armen in cirkelvormige bewegingen. Strek ze achter je rug en boven je hoofd. De lichte nevel van water zal helpen het materiaal te geven aan het losmaken van het zou door te gaan op zijn eigen, gegeven moment. Water kan het proces versnellen een beetje, maar wees voorzichtig niet te gebruiken te veel of je jas zal krimpen. Dompel je jas in water.Solliciteer leder conditioner. Gebruik papieren zakdoekjes om royaal dep de conditioner op brandhaarden voordat ze over de gehele jas met een lichte jas. De conditioner zou zinken in op zijn eigen. Leer heeft natuurlijke oliƫn die moeten nu weer worden bijgevuld, of het materiaal droog, piepen geworden en kan zelfs barsten. Door het verzachten van de stof met conditioner, u het verminderen van de wrijving als je beweegt, het verzorgen van ongewenste gepiep.

Hints

Niet te veel conditioner niet te gebruiken op je jas of het artikel kan verkleuren. Leder heeft een natuurlijke capaciteit voor de olie gevonden in dergelijke conditioners, en een hogere massa zal het weefsel waar de olie verzamelt donkerder te maken.

Share This Post