Index / Cars / Hoe maak je een Pick-up huren

Share This Post

Cars

Hoe maak je een Pick-up huren

Het huren van een pick-up truck is nu makkelijker dan ooit. Er zijn veel verhuur bedrijven die verhuur vrachtwagens voor dagelijks gebruik of zelfs wekelijks of maandelijks verhuur. Wat je nodig hebt Internet toegang Kredietkaart Bepaal hoe lang je z

AdvertisementHet huren van een pick-up truck is nu makkelijker dan ooit. Er zijn veel verhuur bedrijven die verhuur vrachtwagens voor dagelijks gebruik of zelfs wekelijks of maandelijks verhuur.

Wat je nodig hebt

Internet toegang

Kredietkaart

Bepaal hoe lang je zal nodig hebben een pick-up truck. Als u een pick-up voor een dag nodig om een ​​paar punten halen, dan kunt u contact opnemen met uw dichtstbijzijnde huis-Depot of U-Haul, omdat ze bieden dagtarieven. Als u een vrachtwagen voor een langere termijn nodig heeft, neem dan contact op autoverhuurbedrijven omdat zij tarieven voor langere tijd, evenals de dagelijkse tarieven.

Bepaal welk type truck het beste past bij uw behoeften. Als u vervoeren grote items en moeten de pk's, dan zul je een halve ton moet 3/4-ton truck om de klus te klaren. Als u een vrachtwagen voor courier-type taken en u wilt besparen op gas, dan is een midsize truck, zoals een Chevrolet Colorado en Dodge Dakota, zal de oplossing zijn.

Onderzoek verhuur bedrijven online of per telefoon om te bepalen welk bedrijf de beste tarieven en de beste voertuig voor uw situatie bieden. Onderzoek verzekeringseisen en soorten vrachtwagens beschikbaar. U zult ook willen om te achterhalen of er een vast bedrag voor de dag met een onbeperkt aantal mijlen of als je zal moeten extra voor mijl gebruik te betalen.

Zoek uit welke verhuurbedrijven zal werken met uw favoriete betaalmethode. De meeste autoverhuurbedrijven zal niet verhuren, tenzij er een grote creditcard in ons bestand. U-Haul is een populaire keuze onder de truck huurders als zij rekenen een vast bedrag voor de dag en hebben een credit card nodig. Ze hebben ook een ruime keuze aan vrachtwagens van middelgrote tot full-size-opties, evenals het verplaatsen van vrachtwagens en verschillende soorten trailers.

Maak uw keuze en bezoek de vereiste opstapplaats naar de vrachtwagen te inspecteren. Vraag het aan de leasing-agent aan te tonen u de truck wordt u huren, zodat u de truck over alle onderwerpen kunnen inspecteren. Kijk naar de banden, vloeistofniveaus, lichten, lichaam en interieur. U zult ook willen kijken naar het brandstofniveau. In de meeste gevallen, dat is hoeveel brandstof moet worden in de truck wanneer je het terug.

Hints

Bij het huren, informeren over wat kortingen die u in aanmerking komen voor, zodat u kunt wat geld te besparen in het proces.

Zorg ervoor dat u uw huurcontract te lezen en noteer eventuele probleem met de vrachtwagen voordat je het verhuren.

Share This Post