Index / Huis / Hoe maak je een Pedestal Platform Bed Build

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Pedestal Platform Bed Build

Lattenbodems zijn meestal gemaakt uit metaal, waarin een matras zit bovenop een boxspring. Als u niet wilt dat een metalen frame of boxspring te gebruiken, kan een sokkel platform bed worden gebouwd. Dit type bed is typisch een doos vorm, gemaakt van

AdvertisementLattenbodems zijn meestal gemaakt uit metaal, waarin een matras zit bovenop een boxspring. Als u niet wilt dat een metalen frame of boxspring te gebruiken, kan een sokkel platform bed worden gebouwd. Dit type bed is typisch een doos vorm, gemaakt van hout, en van verschillende afmetingen, zoals 54 inch breed en 80 inch lang. U kunt een sokkel platform bed op te bouwen door eerst de afmetingen van de ruimte te meten om te controleren of het zal passen.

Wat je nodig hebt

 • Rolmaat

  2-door-6 boards

  Cirkelzaag

  schroeven

  Boormachine

  3/4-inch multiplex

  Tafelzaag

Meet twee 2 met 6 borden met de meetlint en merk 54 inch. Snijd de borden met de tafel zag. Meet en markeer twee 2 door 6 planken bij 80 inch, en snijd ze met de tafel zag.

Plaats de vier platen in de vorm van een rechthoek, met de 54-inch stukken hout in de 80-inch stukken hout.

Boor twee pilot gaten in elke hoek waar de planken een ontmoeting met de boormachine.

Plaats de schroeven in de gaten en draai met de boormachine.

Knip drie stukken van 2 bij 6 hout tot 54 inches lang met de cirkelzaag.

Meet de lengte van één zijde van het bedframe en een waardering elke 26 inch met potlood. Herhaal deze stap aan de andere kant van het frame.

Steek de 54-inch stukken van 2 bij 6 hout in het frame en lijn ze aan de merken die in Stap 6. Boor gaten in de raad van bestuur, door het frame, met de boormachine. Bevestig de platen aan het frame met de schroeven.

Snijd twee secties van 3/4 inch multiplex om een ​​meting van 27 inch bij 80 inch met de tafelcirkelzaag.

Leg de twee delen multiplex bovenop het bedframe. Maak de multiplex om het bedframe met schroeven. Plaats een schroef elke 12 inch rond de omtrek van het bedframe.

Stel een matras bovenop het frame om het project af.

Hints

Wielen kunnen worden toegevoegd aan de onderkant van het frame naar de sokkel platform mobiele maken.

Share This Post