Index / Tuin / Hoe maak je een Paver Patio Revitaliseren

Share This Post

Tuin

Hoe maak je een Paver Patio Revitaliseren

Helaas is het uiterlijk van een gloednieuwe patio zal niet eeuwig duren. Om dit te verhelpen, neemt de nodige maatregelen om uw terras te revitaliseren en maak uw buitenruimte kijken weer als nieuw. Paver patio's bieden een ideale ondergrond voor het

AdvertisementHelaas is het uiterlijk van een gloednieuwe patio zal niet eeuwig duren. Om dit te verhelpen, neemt de nodige maatregelen om uw terras te revitaliseren en maak uw buitenruimte kijken weer als nieuw. Paver patio's bieden een ideale ondergrond voor het revitaliseren want je kunt gemakkelijk verwijderen en vervangen kapotte straatstenen met minder complicaties dan een poging om gebarsten plaat repareren of gestort beton patio's. In een korte tijd kun je het uiterlijk van je bestratingsafwerkmachines patio transformeren.

Wat je nodig hebt

 • Beitel

  Rubberen hamer

  Salpeterzuur patio reinigingsmiddel

  Hogedrukreiniger

  Concrete verf of beits

  Penseel of roller

  Beschermende betonnen terras kit

Verwijder al het meubilair uit de patio oppervlak en zorgvuldig te onderzoeken elk bestrating in de patio. Zoek elke betonmolen moet u als gevolg van scheuren, breuken en slechte roest of chemische vlekken te verwijderen.

Verwijder de individuele klinkers van de patio zonder verstoring van de omliggende straatstenen. Om dit te doen, gebruik dan een rubberen hamer en een smalle beitel aan te boren in de scheuren of mortel tussen de straatstenen. Werk je een weg over de hele bestrating totdat u de beitel kan schuiven onder de bestrating te wrikken los.

Meet de omringende straatstenen of de kapotte bestrating om u te helpen bij het vinden van een vervanger. Als de betonmolen gewoon vuil is, kunt u in staat om de bestrating te draaien en plaats het terug in de patio. Neem de bestrating met u bij het zoeken naar vervangers, dus je kunt kleur overeenkomen met de betonmolen.

Meng een kleine partij van metselmortel om u te helpen bij het opnieuw installeren van elke straatstenen dat tijdens de eerste installatie in plaats werden gemetseld. Om dit te doen, van toepassing mortel rond de opening in de patio en vervang de betonmolen. Zodra u de bestrating te duwen op zijn plaats, gebruik dan een frees tool om overtollige mortel uit de te sluiten en het oppervlak van de patio te verwijderen. Laat de mortel een nacht drogen voordat lopen over de patio.

Breng een salpeterzuur patio reiniging oplossing voor al de patio straatstenen. Laat de oplossing op de straatstenen om gedurende ongeveer tien minuten en gebruik een hogedrukreiniger de oplossing uit de straatstenen verwijderen. Deze oplossing maakt afstand zouten en vuil op het oppervlak van de patio. Laat de patio volledig drogen.

Schilderen of vlekken op de patio oppervlak zoals gewenst. Doe dit nadat u de klinkers hebt schoongemaakt en het gebruik van een verfroller of kwast om de verf of beits van toepassing. Gebruik een verf of beits gemaakt voor gebruik op beton, zodat u weet dat de stof zal absorberen in het oppervlak en niet een film te maken op de top van de straatstenen. Laat juiste droogtijd na toepassing van zowel de verf of beits.

Breng een beschermende patio kit aan de straatstenen na reparatie en kleuring. Verf deze sealer over de gewrichten en mortel om deze oppervlakken te beschermen ook. Laat de kit drogen 24 uur voor het gebruik van de patio en het vervangen van meubilair.

Share This Post