Index / Reizen / Hoe maak je een Passport afspraak te maken

Share This Post

Reizen

Hoe maak je een Passport afspraak te maken

Het maken van een paspoort afspraak is gemakkelijk als je weet wanneer je reist en uw beoogde bestemmingen. Houd er rekening mee dat de vraag naar paspoorten neemt toe naarmate de zomer nadert, en dat er nieuwe eisen immigratie bepalen dat mensen pas

Advertisement

Het maken van een paspoort afspraak is gemakkelijk als je weet wanneer je reist en uw beoogde bestemmingen. Houd er rekening mee dat de vraag naar paspoorten neemt toe naarmate de zomer nadert, en dat er nieuwe eisen immigratie bepalen dat mensen paspoorten voor vele reizen die vroeger hen niet nodig. Hoewel het vaak niet nodig om een ​​afspraak te maken heeft kan men het proces te versnellen.

Stap 1

Bereid ruim van tevoren van de datum waarop u een paspoort nodig. Dit zal helpen u weet waar om een ​​afspraak te plannen. U hebt een afspraak bij een regionaal paspoort agentschap alleen als u uw paspoort nodig heeft in twee weken of minder als in het buitenland reizen. Mensen die niet beschikken over een dringende behoefte aan haast verwerking moet een afspraak te maken bij een lokale paspoort faciliteit. De doorlooptijd voor routine paspoort aanvragen is vier tot zes weken.

Stap 2

Zoeken naar een faciliteit u in de buurt. Een link naar de site die u toelaat om te zoeken naar het dichtstbijzijnde lokale paspoort faciliteit is http://iafdb.travel.state.gov.

Stap 3

Maak een afspraak door te bellen naar 1-877-4-USA-PPT (1-877-487-2778) of voor TDD / TTY, 1-888-874-7793. Heeft u de informatie voor het paspoort faciliteit dichtstbijzijnde je handig wanneer u belt.

Hints

Vergeet niet om te bellen tijdens kantooruren agentschap, die maandag zijn tot en met vrijdag, 08:00-22:00

Passport agentschappen nog geen geld voor het opzetten van een afspraak. Wees je bewust van oplichting die in rekening brengen voor afspraken.

Je kunt geen wapens te brengen in het paspoort agentschap.

Bij het plannen van een afspraak te maken, zich ervan bewust dat het paspoort agentschappen tijdens de federale feestdagen gesloten zijn.

Share This Post