Index / Reizen / Hoe maak je een Paspoort van de VS in de Filippijnen Renew

Share This Post

Reizen

Hoe maak je een Paspoort van de VS in de Filippijnen Renew

Als je in de Filipijnen als uw paspoort is toe aan vernieuwing of vervalt, moet u een hernieuwde aanvraag zo snel mogelijk te verwerken om te voorkomen dat reizen vertragingen. Alle Amerikaans paspoort vernieuwingen in de Filippijnen worden ontvangen

AdvertisementAls je in de Filipijnen als uw paspoort is toe aan vernieuwing of vervalt, moet u een hernieuwde aanvraag zo snel mogelijk te verwerken om te voorkomen dat reizen vertragingen. Alle Amerikaans paspoort vernieuwingen in de Filippijnen worden ontvangen door de Manila Amerikaanse consulaat en vervolgens verstuurd naar de Verenigde Staten voor de verwerking.

Wat je nodig hebt

Vernieuwing formulier DS-82

Ondersteunende documenten

Paspoort taksen

Courier servicekosten

2 pasfoto's

Check de officiële ambassade website op manila.usembassy.gov. Afhankelijk van uw omstandigheden, kunt u in staat om het paspoort te vernieuwen per post met materiaal online beschikbaar.

Vul het formulier DS-82 in blokletters. Alleen vul dit formulier in als het paspoort is afgegeven nadat u draaide 15, of als het uitgegeven minder dan 15 jaar geleden. Als u niet aan deze kwalificaties, moet u vult het formulier DS-11 en vernieuwing van de paspoort in persoon op het Amerikaanse consulaat in Manilla.

Stuur het ondertekende DS-82 formulier, de meest recente paspoort, twee pasfoto's en een bewijs van naamswijziging (indien van toepassing) aan Burgerschap en Passport Unit, American Citizens dienst, consulaire afdeling, Amerikaanse ambassade, 1201 Roxas Boulevard, 1000 Manila. De materialen kunnen ook worden opgepikt door een gecontracteerde koerier. Bel (02) 528-7136 (druk op 6).

Kijk voor een e-mail van de ambassade. Het zal zeggen wanneer je nodig hebt om de ambassade te komen om de eenmalige vergoeding van $ 110 (vanaf 2011) betalen, en de levering van het paspoort door de koeriersdienst te regelen. Het paspoort zal worden geleverd binnen drie weken.

Geef je mening over het paspoort voor fouten of omissies. Als het paspoort niet binnen drie weken aankomt, stuur dan een e-mail naar [email protected]~~V of bel (632) 301-2000, uitbreiding 2555 of 2532.

Hints

Er zijn verschillende stappen om een ​​paspoort voor iemand jonger dan 16. vernieuwen Zie de website voor meer informatie.

Share This Post