Index / Reizen / Hoe maak je een paspoort te krijgen zonder een foto-ID

Share This Post

Reizen

Hoe maak je een paspoort te krijgen zonder een foto-ID

Het krijgen van een paspoort is geen ingewikkelde procedure zo lang als je alle benodigde documenten, maar het wordt een beetje lastiger zonder een identiteitsbewijs met foto. procedures regering vereisen altijd aanvragers foto bewijs van hun identit

AdvertisementHet krijgen van een paspoort is geen ingewikkelde procedure zo lang als je alle benodigde documenten, maar het wordt een beetje lastiger zonder een identiteitsbewijs met foto. procedures regering vereisen altijd aanvragers foto bewijs van hun identiteit, maar het is niet altijd mogelijk. Echter, het krijgen van een paspoort zonder een identiteitsbewijs met foto kan worden gedaan. De aanvragers moeten zo veel vormen van niet-identiteitsbewijs met foto mogelijk te leveren.

Wat je nodig hebt

Sociale zekerheidskaart

Kredietkaart

werknemer's ID

Bibliotheek kaart

Alle andere beschikbare vormen van niet-identiteitsbewijs met foto

Kopieën van alle vormen van niet-identiteitsbewijs met foto

Het identificeren van getuige

Formulier DS-11 en Identificatie

Vul formulier DS-11 en legt dit voor aan een lokale paspoort kantoor. Het formulier kan niet online worden ingediend. Het moet in persoon worden ingediend.Een bewijs van Amerikaans staatsburgerschap. Dit kan een eerder afgegeven paspoort van de VS (onbeschadigde), een gecertificeerde geboorteakte, een consulair verslag van de geboorte in het buitenland of een geboorteakte, een naturalisatie certificaat of een certificaat van burgerschap.Verzend identificatie. Het gebruik van niet-identiteitsbewijs met foto --- zogenaamde secundaire identificatie --- vereist dat de aanvragers zo veel formulieren mogelijk. Gebruik secundaire identificatie uit de bovenstaande lijst en eventuele andere formulieren die je hebt. Bovendien moet je een identificatie getuige die zal getuigen om uw identiteit te presenteren. Die persoon moet aanwezig zijn wanneer u uw aanvraag in te dienen, heeft u ten minste twee jaar bekend, zijn een Amerikaanse burger of een permanente verblijfsvergunning, beschikken over een geldig legitimatiebewijs en een ingevuld formulier DS-71 (verklaring van het identificeren van getuigen). Merk op dat de vorm is alleen beschikbaar bij de paspoortcontrole kantoren en acceptfaciliteiten.Submit exemplaren van iedere vorm van secundaire identificatie. Gebruik een wit blad van standaard (8 1/2 "x 11") kopieerpapier aan de voor- en achterkant van de identificatie te kopiëren (van een credit card is de uitzondering, je hoeft niet nodig om een ​​kopie ervan te geven als u het gebruikt als secundaire identificatie). Uw identificeren getuige moet ook een kopie indienen van zijn of haar identificatie.Betaal de kosten van de aanvraag. Met ingang van december 2010, de vergoeding voor de eerste keer een volwassen paspoort aanvrager is $ 135.

Submit twee pasfoto's. Deze foto's moeten identiek zijn, meet 2 "x 2", worden genomen in de normale straat kleding, recente (binnen zes maanden na uw aanvraag), in kleur, gedrukt op foto-kwaliteit papier, en laat je volledige gezicht. Gebruik een wit of gebroken witte achtergrond en het niet dragen van elke vorm van hoofddeksels en zonnebril. Van de onderkant van je kin tot de bovenkant van je hoofd, moet de meting liggen tussen één inch en één en drie-achtste van een inch. Niet nieten de foto's naar uw formulier DS-11.Hints

Plan uw bezoek aan het paspoort kantoor voor tijd met alle benodigde documentatie en exemplaren. Kies een dag wanneer u (en uw identificeren getuige) hebben veel tijd te besteden aan de aanvraagprocedure. Als u een aanvraag voor een paspoort voor een aanstaande reis, zorg ervoor dat je zo ver van toepassing van tevoren als mogelijk om de tijd voor de verwerking mogelijk te maken.

Het is een misdrijf strafbaar om informatie te vervalsen of overlegt valse identificatie bij het aanvragen van een Amerikaans paspoort.

Share This Post