Index / Ambachten / Hoe maak je een Parrot's Beak Make

Share This Post

Ambachten

Hoe maak je een Parrot's Beak Make

Wanneer u het samenstellen van een papegaai kostuum voor een kostuum partij, voor een theatrale productie of voor Halloween, kunt u het kostuum meer geloofwaardig en grillige door het gebruik van een papegaai snavel masker te gaan over je neus en mon

AdvertisementWanneer u het samenstellen van een papegaai kostuum voor een kostuum partij, voor een theatrale productie of voor Halloween, kunt u het kostuum meer geloofwaardig en grillige door het gebruik van een papegaai snavel masker te gaan over je neus en mond te maken. Hoewel u moeite om een ​​papegaai snavel masker uit een kostuum winkel kan hebben, kun je je eigen te maken met behulp van een aantal materialen die gemakkelijk kunnen worden gekocht van een kunsten en ambachten aanbod op te slaan.

Wat je nodig hebt

2 papieren conus hoeden

afplakband

Papier-mache pulp

Meel

Zout

Kom

Krant

Schuurpapier, fijne korrel

washandje

Acrylverf, oranje

Penseel

Acryl glazuur, helder

Bend twee papieren conus hoeden, zodat de tips zijn gebogen. Plaats de twee gebogen kegels elkaar zodat een van de gebogen kegels boven de andere hangt, plakt de openingen van de kegels elkaar met plakband. Laat de elastiekjes van de hoeden, die u kunt gebruiken om de papegaai snavel dragen niet verwijderen.

Combineer 1/2 kop van papier-mache pulp, 1/4 kopje bloem, 1/8 kopje zout en 1 kop kokend water in een kom. Roer het mengsel met een lepel gedurende twee minuten, dan kan de papier-maché mengsel afkoelen gedurende 20 minuten.

Tear krant in reepjes dat elke maatregel 1 inch breed en 3 inches lang. Dompel de reepjes een voor een in de papier-mache mengsel, dek de gebogen kegelvorm met de papier-mache strips. Solliciteer vier lagen papier-mache strips, laat vervolgens de vorm drogen zes uur.

Schuur de papegaai bek met behulp van fijnkorrelig schuurpapier om de snavel glad te maken. Gebruik maken van kleine, cirkelvormige bewegingen. Veeg de snavel met een washandje.

Verf de papegaai snavel sinaasappel gebruikt acrylverf, laat vervolgens de verf te drogen gedurende 20 minuten. Breng een dikke laag van helder acryl glazuur via verf, laat vervolgens het glazuur drogen gedurende nog 20 minuten. Het glazuur zal de verf afbladderende te beschermen en zal de papegaai snavel glossy te maken.

Share This Post