Index / Ambachten / Hoe maak je een papieren bord Mask Make

Share This Post

Ambachten

Hoe maak je een papieren bord Mask Make

Het maken van een papieren bord masker is een gemakkelijke en leuke project dat u voor elk kind of een groep kinderen kunnen doen. Probeer het maken van maskers met uw pre-school-groep, de verjaardag van een jong kind partij of als een club bijeenkom

Advertisement

Het maken van een papieren bord masker is een gemakkelijke en leuke project dat u voor elk kind of een groep kinderen kunnen doen. Probeer het maken van maskers met uw pre-school-groep, de verjaardag van een jong kind partij of als een club bijeenkomst activiteit. Hier ziet u hoe u een papieren bord masker te maken.

Wat je nodig hebt

Papieren bord

Schaar

nietmachine

1/2-inch breed lint

Diverse decoratief materiaal

Meet en snijd twee gaten in het midden van je papier plaat voor het oog. Zorg ervoor om te controleren of het kind van hen kan zien voordat voortzetting van uw masker om veilig weergave te garanderen, terwijl het kind is het dragen van het masker.

Snijd een flap onder het oog gaten voor de neus van het kind om door te gaan. Deze klep kan groot of klein zijn afhankelijk van de inrichting van het masker. Bijvoorbeeld, voor een vogel masker gewoon knippen een kleine driehoekige flap. Voor een leeuw masker, snijd een grote ovale flap. Controleer of er weer fit.

Stapelvezels ongeveer 8 inch lint op elke zijde van het papieren bord ongeveer 1,5 inch van de buitenkant oog gaten. Controleer uw masker voor fit één laatste keer.

Cover nietje eindigt met stickers of stoffenschroot. Gebruik wit labels als je niet wilt dat uw papier plaat masker waar de nietjes tonen versieren.

Versier je papieren bord masker met stickers, markers, glitter lijm en stof. Laat uw kind veel plezier met dit deel. Gebruik pijpenragers voor snorharen, stof voor oren en glitter lijm om details zoals ogen of de neus gegevens te creëren.

Share This Post