Index / Ambachten / Hoe maak je een Paper Plane maken met een rubberen band Propeller

Share This Post

Ambachten

Hoe maak je een Paper Plane maken met een rubberen band Propeller

Papieren vliegtuigen zijn een hoofdbestanddeel van plezier kindertijd. Kinderen zijn dol op stuur ze vliegen in de klas of concurreren met vrienden om te zien wiens vliegtuig kan het verst vliegen. Om uw vliegtuig op een warp speed missie te sturen,

AdvertisementPapieren vliegtuigen zijn een hoofdbestanddeel van plezier kindertijd. Kinderen zijn dol op stuur ze vliegen in de klas of concurreren met vrienden om te zien wiens vliegtuig kan het verst vliegen. Om uw vliegtuig op een warp speed missie te sturen, kunt u een rubberen band schroef toe te voegen aan de front-end. De propeller werkt door het creƫren van een katapult effect, dat het gevouwen papiertje stuurt in een fast forward stuwkracht. Met een aantal elementaire huishoudelijke materialen, zul je weg te blazen van de concurrentie met andere vliegtuigen.

Wat je nodig hebt

Constructie papier

schaar

Plastic yoghurt deksel

nietmachine

Rubberen banden

Het maken van de Paper Plane

Vouw en vouw een stuk van de bouw papier in de lengte. Open het papier, zodat de buitenkant van de vouw rust op het werkoppervlak.

Vouw en vouw de bovenkant rechts en van boven naar links hoeken van het papier, zodat ze voldoen aan in het midden vouwen.

Breng beide gevouwen hoeken van het papier, zodat ze voldoen aan in het midden vouwen. Vouw beide plooien.

Vouw het papier naar binnen langs het midden vouw. Richt het gevouwen papier, zodat de diagonale lijn is op de top. Op dit punt moet het vliegtuig een dart lijken.

Breng de diagonale flap over de vlakke onderkant van het vliegtuig te voldoen. Vouw de vouw. Draai het vliegtuig over en deze stap voor de andere kant uit te voeren. Til de kleppen aan de vleugels van het vliegtuig te openen en voor te bereiden voor de propeller installatie.

Het installeren van de Propeller

Snijd een tabbed haak uit een plastic yoghurt deksel. De tabbladen deel van de haak, die ongeveer de grootte van je duim moet worden, zal het stevig vasthouden in plooi van het vliegtuig. De haak moet iets kleiner dan uw gekromde pink zijn.

Plaats de haak in de voorkant van de centrale plooi van het vliegtuig. Steken de haak door de basis van de vouw, zodat deze wijst naar de achterkant van het vliegtuig.

Nieten haak aan de basis van het vliegtuig. Als je de bouw van papier of plastic deksel is dik, kunt u overwegen twee nietjes.

Plaats de rubberen band rond de haak. Steun de haak met uw dominante hand. Trek de rubberen band voorwaarts in de voorkant van het vliegtuig met behulp van uw andere hand.

Laat de haak om het vliegtuig te lanceren.

Hints

Houd extra elastiekjes handig zodat u meerdere vliegtuig lanceringen kunnen uitvoeren.

Share This Post