Index / Ambachten / Hoe maak je een Paper Cornucopia

Share This Post

Ambachten

Hoe maak je een Paper Cornucopia

Cornucopia komt van het Latijnse cornu copiae, wat betekent "hoorn des overvloeds." Het wordt gebruikt als een symbool van overvloed en de oogst - met name op Thanksgiving. Maak uw eigen "hoorn des overvloeds" met uw kinderen. Gebruik

AdvertisementCornucopia komt van het Latijnse cornu copiae, wat betekent "hoorn des overvloeds." Het wordt gebruikt als een symbool van overvloed en de oogst - met name op Thanksgiving. Maak uw eigen "hoorn des overvloeds" met uw kinderen. Gebruik de sjablonen in dit artikel opgenomen, maar wees niet bang om creatief te zijn en vul je hoorn des overvloeds met de vruchten en groenten die je wilt.

Wat je nodig hebt

Computer met internetverbinding

Printer

computer papier

markers

Glitter lijm pennen

Kindveilige schaar

Lijmstift

Druk een hoorn des overvloeds template. Zie het Resources afdeling links naar verschillende templates. Je zult dit sjabloon gebruiken om verschillende versies van een hoorn des overvloeds te maken en om het je eigen te maken.

Kleur de hoorn des overvloeds en de vruchten en groenten met verschillende markers. Verfraaien met glitter lijm pennen. Zet opzij om te drogen.

Knip de hoorn des overvloeds en andere delen met een paar van kindveilige schaar. Zorg ervoor dat je geen kinderen te controleren met behulp van een schaar en verwijzen naar de schaar verpakking voor de aanbevolen leeftijden voor scissor gebruik.

Lijm de delen aan elkaar door te verwijzen het uiteindelijke sjabloon. Bijvoorbeeld, als u gebruik maakt van Growing Together hoorn des overvloeds sjabloon DLTK's, dan moet je slick de hoorn des overvloeds opening - de grote ovale vorm - met lijm en druk deze vervolgens op de hoorn des overvloeds hoorn. Dan, slick met lijm de ruggen van de eikel, appel, peer, pompoen en bladeren. Druk op deze onderdelen op het ovaal. Zie het Resources afdeling voor een link Growing Together image DLTK aan.

Share This Post