Index / Bedrijf / Hoe maak je een Paper Catalog maken

Share This Post

Bedrijf

Hoe maak je een Paper Catalog maken

Papieren catalogi bieden een geweldige manier voor een ondernemer om te bevorderen welke producten en diensten die zij verkoopt, maar ze zullen het geld te genereren en e-mail kosten. Zorg ervoor dat u bieden deze aan betalende klanten alleen maar om

AdvertisementPapieren catalogi bieden een geweldige manier voor een ondernemer om te bevorderen welke producten en diensten die zij verkoopt, maar ze zullen het geld te genereren en e-mail kosten. Zorg ervoor dat u bieden deze aan betalende klanten alleen maar om te beginnen, of dat je exclusief de kosten van het maken van deze in uw prijzen. Spreid de kosten uit, zodat de prijzen niet te veel te gaan. Maak deze catalogi in de meest economische manier mogelijk, beginnen met een zwart-wit catalogus in eerste instantie, indien nodig. Een glanzende deksel hoeft te beginnen.

Wat je nodig hebt

Computer

Tekstverwerkingssoftware

Digitale camera

PDF converter

Printer

Inkt

Papier

Start de creatie van uw papieren catalogus op de computer. Maak een bestand om mee te beginnen, zodat u een locatie voor alles wat u wenst toe te voegen hebben. Maak je geen zorgen als u besluit niet om alles wat u in dit bestand, want dit is een idee-bestand. foto's van de producten uploaden naar dit bestand, en een lijst van ideeën.

Neem foto's van de producten die u zal verkopen, en u het uitvoeren van de diensten die u aanbiedt. Gebruik een digitale camera en er zeker van zijn dat deze professioneel ogende foto's, het inhuren van een fotograaf indien nodig. Maak je geen zorgen over de uiterste perfectie, maar zorg ervoor dat ze zijn aardig. Upload deze foto's op uw computer, en vervolgens naar uw catalogus bestand.

Start de tekstverwerker vanuit uw bestand te houden met al het andere. Creëer je eigen cover, met behulp van een foto, indien gewenst. Zorg ervoor dat uw bedrijf of handelsnaam is op de cover, evenals het jaar en de versie van de catalogus. Uw website kan ook hier worden vermeld.

Gebruik een pagina voor een inhoudsopgave, en een andere voor een beschrijving van uw bedrijf en een algemeen overzicht van uw producten en diensten. Reserveer het midden van de catalogus voor de bestelformulieren, scheepvaart informatie en een envelop.

Splits uw producten en diensten in categorieën, indien mogelijk. Gebruik een pagina per product als er weinig, om de catalogus lijken dikker. Leg elke foto in de catalogus waar u het wilt, en voeg een beschrijving en andere informatie die zullen helpen om uit te leggen wat je verkoopt.

Beschrijf het uiterlijk van het product, de smaak of het gevoel. Leg uit hoe het wordt gebruikt. Vertel hoeveel het weegt, de prijs en de vraag of extra verzendkosten toe te voegen hebben. Zorg ervoor dat u uw document regelmatig op te slaan.

Bewerk de catalogus, of iemand inhuren om deze dienst uit te voeren voor u, om zeker te zijn dat de beschrijvingen en andere formuleringen correct en grammaticaal correct gespeld. Converteren het eindproduct naar PDF. Bewaar dit PDF-document in het dossier van uw catalogus ook. Print uit dit document.

Hints

Om kosten te besparen, een link naar uw PDF-bestand, zodat uw klanten in staat om hun eigen catalogi af te drukken als ze ze willen zijn. Dit zal ook hen in staat stellen om de catalogus online te lezen.

Share This Post