Index / Huis / Hoe maak je een pannenkoek Compressor gebruiken

Share This Post

Huis

Hoe maak je een pannenkoek Compressor gebruiken

Luchtcompressoren zijn er in alle soorten en maten, en elk heeft een taak waarvoor het is zeer geschikt. Pancake compressoren zijn compact en draagbaar, waardoor ze nuttig zijn om de gemiddelde huiseigenaar die een luchtcompressor dat is gemakkelijk

Advertisement

Luchtcompressoren zijn er in alle soorten en maten, en elk heeft een taak waarvoor het is zeer geschikt. Pancake compressoren zijn compact en draagbaar, waardoor ze nuttig zijn om de gemiddelde huiseigenaar die een luchtcompressor dat is gemakkelijk te verplaatsen van project naar project nodig heeft. Pancake luchtcompressoren bieden genoeg lucht om de meest voorkomende lucht tools die worden gevonden zou in het arsenaal van een gemiddelde huiseigenaar de stroom te voorzien. Correct gebruik van deze compressoren is essentieel voor uw veiligheid en hun levensduur.

Wat je nodig hebt

 • Veiligheidsbril

  115 volt elektrische circuit

  Air compressor slang

  Luchtcompressor gereedschap

  Loodgieter tape

  verstelbare moersleutel

Zoek de regulator knop op de luchtcompressor. Meestal is het zwart en gevonden in de buurt van de luchtuitlaat. Zet hem tegen de klok in de hele weg om te sluiten.

Sluit de luchtslang aan de luchtcompressor. Afhankelijk van je setup, ofwel snap het binnen aan de quick-connect fitting of haal het op de schroefdraad uitlaatpoort. Quick-connect armaturen zorgen voor een snelle verandering-outs.

Schakel de aan / uit schakelaar op de compressor naar de "Off" positie. Off is meestal wanneer de switch naar boven wijst.

Sluit de pannenkoek compressor in een circuit dat geschikt is voor het stroomverbruik van de compressor. Algemeen het circuit moet een speciaal 15 amp circuit.

Zet uw aan / uit schakelaar in de "Auto" stand. Hierdoor kan uw compressor om de tank te vullen. Het zal automatisch uitgeschakeld wanneer de druk die de grens van de drukschakelaar bereikt.

Bevestig gewenste gereedschap naar de andere kant van de luchtcompressor slang. Afhankelijk van je setup, ofwel snap het in de quick-connect fitting of haal het op het einde van de slang.

Pak de drukregelaar en draai deze met de klok mee, totdat de manometer de nominale druk van de air tool die u gebruikt leest.

Gebruik je gereedschap voor het beoogde doel. Wanneer u klaar bent met behulp van uw compressor, zet u de aan / uit schakelaar in de "Off" positie.

Wanneer u klaar bent met behulp van de compressor, open de afvoer klep op de bodem van de tank om de lucht eruit te laten. Het opent door het draaien van een schroef tegen de klok in.

Koppel de luchtcompressor en op te slaan voor toekomstig gebruik.

Hints

Volg alle instructies en richtlijnen die bij de luchtcompressor kwam.

Als het aansluiten van uw luchtslang en tools zonder snelkoppelingen, moet u wikkel de draden van de slang met tape loodgieter en draai met een verstelbare moersleutel om een ‚Äč‚Äčluchtdichte afsluiting te maken.

Draag een veiligheidsbril bij het gebruik van uw compressor. Perslucht is gevaarlijk en kan sturen rondvliegend puin in uw oog dat onherstelbare schade kan veroorzaken.

Share This Post