Index / tech / Hoe maak je een Panasonic Lumix digitale camera Fix

Share This Post

tech

Hoe maak je een Panasonic Lumix digitale camera Fix

Lumix camera's worden op de markt gebracht door het elektronicabedrijf Panasonic. Ze zijn ter beschikking wordt een breed scala van modellen uit de meest eenvoudige point en shoot tot meer geavanceerde modellen die objectieven geproduceerd in samenwe

AdvertisementLumix camera's worden op de markt gebracht door het elektronicabedrijf Panasonic. Ze zijn ter beschikking wordt een breed scala van modellen uit de meest eenvoudige point en shoot tot meer geavanceerde modellen die objectieven geproduceerd in samenwerking met de Duitse camera en lens bedrijf, Lecia inbegrepen. Proberen om een ​​Panasonic Lumix camera die is gestopt met werken kan thuis worden gedaan op te lossen. Maar je moet de camera die u zou moeten overwegen te doen zal waarschijnlijk vervallen alle garanties die kunnen worden in plaats van de camera te openen.

Wat je nodig hebt

Potlood met gum

Nieuwe batterijen, nieuwe of volledig opnieuw opgeladen

accutester

Verwijder de batterijen. Digitale camera's zijn zo veel mini-computers als ze zijn camera's. Zij hebben behoefte aan een constante bron van macht om goed te functioneren.

Reinig de contacten in het batterijcompartiment. Met behulp van een kleine gum op het einde van potlood, zorgvuldig wrijf de gum over de contacten om vuil die kunnen worden op de contacten voorkomen van een goede verbinding tussen de camera en de batterij te verwijderen.

Opladen van de batterijen. Als u gebruik maakt van oplaadbare batterijen, laad ze op volle capaciteit en vervolgens met behulp van een batterij tester te zien of ze houden de lading. Voordat je ze terug in de camera, het reinigen van beide uiteinden van de batterijen met de gum op dezelfde manier je de contacten in het batterijcompartiment schoongemaakt.

Verwijder en vervang de kaart. Als de kaart vol is, kan de camera niet werken omdat het niet de foto's kunt opslaan. Verwijder enkele foto's of gebruik een nieuwe kaart. Zorg ervoor dat de kaart dia's in de juiste positie en de deur goed gesloten is.

Share This Post