Index / Bedrijf / Hoe maak je een pakket te volgen zonder een tracking-nummer

Share This Post

Bedrijf

Hoe maak je een pakket te volgen zonder een tracking-nummer

Levering bevestiging is een dienst die de United States Postal Service, FedEx, UPS en andere verladers aan te bieden. Ze bieden een tracking nummer dat consumenten kunnen gebruiken om hun pakketten volgen of ontvangen automatische levering meldingen.

AdvertisementLevering bevestiging is een dienst die de United States Postal Service, FedEx, UPS en andere verladers aan te bieden. Ze bieden een tracking nummer dat consumenten kunnen gebruiken om hun pakketten volgen of ontvangen automatische levering meldingen. Een pakket zonder levering bevestiging kan niet worden gevolgd met behulp van deze methoden. Maar dat betekent niet dat je niet in staat zijn om een ​​ontbrekend pakket te vinden.

verzekerde pakketten

Verzekerde pakketten krijgen een verzekeringsnummer vergelijkbaar met de volgnummers die door USPS. Dat verzekeringsnummer uniek en kan worden gebruikt om een ​​pakket te vinden.

Bel de Post Office

Bel het postkantoor waar u het pakket verzonden. Geef de postbediende een beschrijving van het pakket, het adres het gaat en adres van de afzender. De klerk zal kijken om te zien of het pakket is op dit moment op het postkantoor.

Plaats Adressen Inside Parcel

Plaats uw adres en het adres van de ontvanger in je pakket. Af en toe pakketten worden beschadigd in de scheepvaart. Als de adressen op de doos zijn onleesbaar, kan uw pakket onbestelbaar en nonreturnable zijn. Het plaatsen van identificerende informatie in de doos zal helpen zorgen voor de levering.

gratis Tracking

Levering bevestiging is gratis bij de aankoop van prioriteit mail service. Bij gedrukte etiketten op deze pakketten worden geplaatst zullen ze automatisch een levering bevestiging nummer. Echter, als u met de hand uw pakket aan te pakken zal het niet hebben van een bevestigings nummer.

Share This Post