Index / Careers & Work / Hoe maak je een Packaging Technician Word

Share This Post

Careers & Work

Hoe maak je een Packaging Technician Word

Een verpakking technicus ontwerpt de kisten, dozen en containers gebruikt om specifieke producten en andere soorten goederen te dragen, en vervolgens assembleert en test de verpakking om ervoor te zorgen dat het is duurzaam en passend is. Verpakking

Advertisement

Een verpakking technicus ontwerpt de kisten, dozen en containers gebruikt om specifieke producten en andere soorten goederen te dragen, en vervolgens assembleert en test de verpakking om ervoor te zorgen dat het is duurzaam en passend is. Verpakking technici met verschillende materialen, zoals karton, kunststof en metaal, en gebruikt diverse snij- en elektrisch gereedschap om hun werk verrichten.

Wat je nodig hebt

Een bachelor's degree in een verwant wetenschap veld, of een Associate Degree in techniek

Bereid je voor op een carrière als Packaging Technician

Bepaal of je hebt de geschiktheid om een ​​verpakking technicus te worden. Dit veld vereist een sterke fysisch inzicht en het vermogen om ruimtelijke relaties begrijpen en kennen de chemische eigenschappen van veel verschillende soorten materialen. Een verpakking technicus moet een probleemoplosser en een probleemoplosser te zijn, en moeten uitkijken naar uitdagingen.

Het verkrijgen van de juiste opleiding aan verpakkings technicus te worden. De meeste verpakkingen technici krijgen een Bachelor of Science graad in een gebied, zoals Materials Science and Technology, of een toegepaste wetenschap, zoals wiskunde, natuurkunde, scheikunde of techniek. Veel hogescholen bieden specifieke cursussen zoals Packaging Design aan hun wetenschap curriculum. Degree een Associate's in engineering kan ook geschikt zijn voor een aantal posities.

Krijg ervaring in een kwaliteitscontrole, product development of product engineering positie als u wilt een verpakking technicus zonder specifieke diploma geworden. Sommige bedrijven zullen mensen met deze ervaring te accepteren, en combineer on-the-job training met specifieke cursussen om individuen als verpakking technici kwalificeren.

Vertrouwd te maken met de Good Manufacturing Practices (GMP) richtlijnen. Deze richtlijnen bepalen de normen van de meeste verpakkingen eisen, vooral als je in de farmaceutische en de voedingsindustrie. Log in op de website van Food and Drug Administration voor meer informatie over GMP (zie bronnen hieronder).

Zoek een baan als Packing Technician

Gebruik meer traditionele methoden om een ​​positie als verpakking technicus, zoals de advertenties in kranten, of de prikborden bij de lokale uitzendbureaus te vinden.

Probeer een online service, zoals CareerBuilder.com, een verpakking technicus positie te lokaliseren, of probeer de diensten van een uitzendbureau dat gespecialiseerd is in de technische gebieden, zoals Aerotek (zie bronnen hieronder).

Hints

Omdat het een pakket ontwerper vraagt ​​zich comfortabel te voelen met een breed scala van productie-instrumenten, met inbegrip van motorzagen, precisie messen en zelfs lasers.

Share This Post