Index / Huis / Hoe maak je een paar Spurs weergeven

Share This Post

Huis

Hoe maak je een paar Spurs weergeven

Spurs roepen beelden van het Oude Westen, als cowboys de open prairie paard zwierven. Volgens de website Cowboy Spurs, deze metalen spiked wielen gedragen boot hielen dateren uit de tijd van het oude Rome. Als u eigenaar bent van een paar vintage cow

AdvertisementSpurs roepen beelden van het Oude Westen, als cowboys de open prairie paard zwierven. Volgens de website Cowboy Spurs, deze metalen spiked wielen gedragen boot hielen dateren uit de tijd van het oude Rome. Als u eigenaar bent van een paar vintage cowboy sporen en je bent op zoek naar een manier om de westerse invloeden toe te voegen aan uw interieur, overwegen ze te tonen.

Wat je nodig hebt

 • ketting stand

  muurhaken

  kleine spijkers

  Hamer

  Cowboy laarzen

  Schaduw doos

Hang de uitlopers van een halsketting stand. Zoek een stand die twee sporten heeft direct tegenover elkaar en plaats een aansporing aan weerszijden, opknoping ze uit hun riemen.

Toon uw sporen op de muur en ze op te nemen in een medley van andere West-themed items, zoals een lasso touw en cowboyhoed. Na visueel planning van de plaatsing van de objecten, installeert u een kleine haak voor elk spoor en ze direct aan de muur hangen.

Doe de Spurs op een paar cowboylaarzen voor weergave op een schoorsteenmantel, boekenplank of bijzettafeltje. Plaats de laarzen met sporen naast elkaar zetten of aan weerszijden van de mantel of plank met andere punten tussen hen.

Monteer de sporen in een Shadowbox hang dan de shadowbox aan de muur. De shadowbox beschermt de sporen, waardoor dit een ideale weergave optie voor een antieke paar sporen.

Gebruik de boot riemen om de sporen op te hangen op een kerstboom voor weergave als onderscheidende ornamenten.

Hints

De weergaveopties voor sporen zijn eindeloos, alleen beperkt door uw creativiteit. Kom met ongebruikelijke manieren om ze te tonen, zoals ze opknoping van uw auto achteruitkijkspiegel.

Share This Post