Index / Huis / Hoe maak je een Outdoor zon Blocker Shade Blind

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Outdoor zon Blocker Shade Blind

Als u genieten van tijd doorbrengen buiten in de zomer, maar zijn bezorgd over de gevaarlijke gevolgen van ultraviolette straling van de zon, zult u wilt verblijven in de schaduw. Zelfs als je geen schaduw bomen groeien over uw achtertuin terras of b

AdvertisementAls u genieten van tijd doorbrengen buiten in de zomer, maar zijn bezorgd over de gevaarlijke gevolgen van ultraviolette straling van de zon, zult u wilt verblijven in de schaduw. Zelfs als je geen schaduw bomen groeien over uw achtertuin terras of barbecue, kunt u uw eigen bescherming tegen de zon zone te creëren door het bouwen van een outdoor schaduw. Geen zeer gespecialiseerde gereedschappen of apparatuur nodig zijn, en u kunt het project af in een middag.

Wat je nodig hebt

 • Meetlint

  Post-hole digger of spade

  Twee diameter polen 4-inch, 7 voet lang

  10 vierkante voet schaduw stof

  Twee houten planken, 1 duim door 2 duim door 10 voet lang

  Nietmachine

  Staples

  Trapladder

  Boren

  No. 10 stalen schroeven, 1 1/2 duim lang

  3/32-inch boor

  Schroevendraaier of schroef bit voor drill

  Waterpas

  Potlood

  6 pluggen met schroeven, 1/2 inch

  16/07-inch boor

  Hamer

  Stalen draad

  Draadsnijders

  4 stalen pinnen, 16 inch elk

Meet een gebied voor uw zon-blokkerende schaduw naast een muur van uw huis. Het gebied moet 10 voet breed te zijn en uit te breiden 9 voet van de muur.

Graaf twee gaten aan de buitenkant hoeken van je schaduw gebied, met behulp van een post-hole digger of spade. Elk gat moet 12 inch diep. Plaats een 4-inch diameter pole in elk gat. Vul het gat met een aantal van de grond uitgegraven u. Aanstampen van de bodem stevig rond de basis van elke pool.

Staple één puntje van je schaduw stof om één van uw 10-voet boards. Dit zal uw dwarsbalk tussen de polen te worden. Rol het weefsel rond de raad drie keer. Het andere uiteinde wordt opknoping vrij.

Plaats een uiteinde van de plaat met het doek bevestigd boven op een van de polen. Staan op een trap naar de pole-top te bereiken. Pre-boor een klein gaatje in het bord met uw 3/32 "boor. Schroef de raad van bestuur om de pole-top met een No. 10 stalen schroef, met behulp van een schroevendraaier of een bestuurder bit in de boor. Saldo het losse uiteinde op de andere pool-top, of vraag een vriend om het bord in evenwicht te houden terwijl u werkt. Herhaal deze procedure om het andere uiteinde van het bord schroef aan de tweede paal.

Plaats de tweede plaat (dwarsbalk) horizontaal tegen de muur van het huis, ongeveer 7 voet boven de grond. Gebruik een waterpas om de dwarsbalk niveau. Mark zes gelijkmatig verdeelde boringen op de wand langs de lengte van het dwarsstuk.

Boren in de muur op de gemarkeerde boorpunten, met behulp van een 7/16 "boorkop. Tik voorzichtig op de 1/2-inch pluggen in de gaten met een hamer.

Staple de tegenovergestelde rand van je schaduw stof om de tweede dwarsbalk bord. Wikkel de stof rond het tot het strak als de dwarsbalk wordt gehouden tegen de muur.

Markeer de locaties van de muurankers op uw tweede met stof beklede dwarsbalk board. Pre-boor elk gat met de 7/16-inch boor.

Schroef de tweede dwarsbalk (schroeven door de verpakte stof) in de geïnstalleerde pluggen. Gebruik de schroeven die bij 1/2-inch muur kwam pluggen om de dwarsbalk aan de muur.

Knip twee 16-voet lengte van staaldraad met een kniptang. Nieten middelpunt van elke draad op de top van een van de houten palen. Laat de draad hangen naar de grond.

Draai elk van de losse draad eindigt rond een 16-inch stalen pin, wikkel elke draad uiteinde rond het oog van zijn pen ten minste drie keer. Zet de draad op zijn plaats door een lus rond zich om een ​​knoop te maken.

Rijd elke pin in de grond met een hamer, ongeveer 4 voet van de basis van de paal, zodat elke paal afstand van het huis wordt getrokken. Dit zal de schaduw stof te scherpen en te voorkomen dat water accumulatie.

Hints

Wees altijd voorzichtig bij het gebruik van een ladder. Ga niet op de bovenste trede van een trap, en controleer of de trap is volledig open en op een vlakke ondergrond voor intensivering op de ladder.

Share This Post