Index / Wensen en Feesten / Hoe maak je een Outdoor Nativity Set

Share This Post

Wensen en Feesten

Hoe maak je een Outdoor Nativity Set

De geboorte van Christus is een populaire scherm rond Kerstmis elk jaar aan de geboorte van Jezus Christus te vieren. Nativities kan klein zijn, met Maria, Jozef en het kindje Jezus, of groter, met details zoals de dieren in de stal en de mensen het

Advertisement

De geboorte van Christus is een populaire scherm rond Kerstmis elk jaar aan de geboorte van Jezus Christus te vieren. Nativities kan klein zijn, met Maria, Jozef en het kindje Jezus, of groter, met details zoals de dieren in de stal en de mensen het bijwonen van de geboorte. Met behulp van patronen beschikbaar op het internet en multiplex kunt u kopen bij een bouwmarkt te vinden, kunt u een buiten Nativity stel jezelf.

Wat je nodig hebt

Outdoor Nativity set patroon

Exterieur-grade multiplex

Overdrukpapier

Potlood

Jigsaw

Verf

Stap 1

Koop een patroon dat dient als leidraad voor uw outdoor Nativity set (zie bronnen). Een basispakket zal patronen voor Maria, Jozef en het kindje Jezus bevatten. Een patroon met meer details te kunnen beschikken ook over een herder, de dieren in de stal, de drie wijzen, een engel en een ster.

Stap 2

Breng de patroon om uw hout met behulp van grafische transfer papier. Leg de transfer papier op de multiplex en zet hem vast met plakband. Leg het patroon bovenop het transferpapier. Met behulp van een saaie potlood, sporen de lijnen van het patroon om het patroon te brengen op het hout. Trace alle details van het patroon, zoals de details in de kronen van de wijzen of de gezichtsuitdrukkingen op Maria en Jozef.

Stap 3

Knip langs de buitenkant van je patroon met behulp van een decoupeerzaag. Knip alle details, zoals stro in de kribbe, volgens het patroon ontwerpen. Schuur de randen zodat de Geboortekerk personages zijn glad.

stap 4

Verf je outdoor Nativity set volgens de aanwijzingen op uw patroon. Sommige patronen zorgen voor een "verf door nummer" gids, terwijl andere patronen gewoon geven u een kleurenfoto aan te passen. Als u geïnteresseerd bent in het creëren van een Geboortekerk dat is meer van een silhouet bent, verf al uw stukken wit.

stap 5

Leg de outdoor Nativity spelhervattingen plat wanneer niet in gebruik. Omdat exterieur-grade multiplex is een sterke hout, kunt u ze stapelen op de top van elkaar in het laagseizoen. Echter, let er dan op de verf chip. Je zou kunnen profiteren door het leggen van dekens tussen elk stuk.

Share This Post