Index / Ambachten / Hoe maak je een Origami Deer Head Make

Share This Post

Ambachten

Hoe maak je een Origami Deer Head Make

Origami, of de kunst van het vouwen van papier, kunt u een aantal vormen en objecten, met inbegrip van dieren te creëren. Sommige origami dieren zijn samengesteld uit alleen maar het hoofd, terwijl anderen het hele lichaam kan omvatten. U kunt een or

AdvertisementOrigami, of de kunst van het vouwen van papier, kunt u een aantal vormen en objecten, met inbegrip van dieren te creëren. Sommige origami dieren zijn samengesteld uit alleen maar het hoofd, terwijl anderen het hele lichaam kan omvatten. U kunt een origami herten hoofd ambacht te gebruiken voor weergave en decoratie tijdens de kerstvakantie seizoen. Kinderen kunnen ook de herten hoofd origami vorm als handpoppen gebruiken wanneer u een ambachtelijke stok achter de vorm te lijmen.

Wat je nodig hebt

origami papier

schaar

Plaats de voorkant van het papier gezicht naar beneden. Draai het papier, dus het is in een ruitvorm. De hoeken van het papier moet verwijzen naar de boven, onder, links en rechts.

Vouw het papier in de helft door het plaatsen van de bovenhoek naar de onderste hoek en dan de resulterende rechterbovenhoek om de linkerhoek.

Schuif uw vinger onder de eerste laag en trek de laag naar rechts om een ​​diamantvorm te vormen.

Draai het papier naar de andere kant en vouw de scherpe punt naar beneden hoek van de diamantvorm en vouw de tip.

Schuif je vinger tussen de lagen van de scherpe punt is, en trek de bovenste laag aan de linkerzijde om een ​​bijpassende diamantvorm te vormen.

Vouw de links en rechts hoeken naar het centrum en langs de randen onder de hoeken naar het midden vouw lijn als u dat doet.

Vouw de bovenste hoek tot een vouw aan de bovenkant van de twee flappen te vormen. Ontvouwen, waaronder de twee flappen.

Breng de onderste hoek van de eerste laag en over de ruitvorm, en plat het papier naar een ander groter diamantvorm te vormen. Vorm een ​​horizontale vouwlijn op de bovenhoek te helpen plat het papier.

Draai het papier aan de andere kant, en vouw de linker en rechter hoeken naar het centrum en de randen onder de hoeken lijn met het midden. Flip de punt boven naar beneden, en vouw de tip, met inbegrip van de linker en rechter flaps.

Breng de onderste hoek van de eerste laag tot aan te passen met de top tip aan de andere kant. Gebruik de horizontale vouwlijn op de bovenhoek te helpen plat het papier en vormen de vorm.

Slip een vinger tussen de zijden van de bodem en trek beide uiteinden vanaf de zijkant. Druk binnenwaartse verticale vouwlijn tips 'en stop het tussen de randen in het midden van de vorm.

Trek de top tip plat en vouw de bovenste hoek van de diamant tot een kleine driehoek te vormen. Vouw de onderste puntje van de diamant vorm te geven aan een kleine driehoek voor de neus van de herten te vormen. Vouw de resulterende tip up nog een keer.

Vouw de twee zijdelingse gewei naar beneden en vouw de resulterende tips achteruit van de bodem om het gewei stick omhoog.

Gebruik een schaar te snijden in het midden van de top tip, en vouw de uiteinden naar beneden naar de achterzijde van het centrum om extra geweien te creëren. Vouw de bovenste hoeken op de nieuwste gewei naar beneden om het gewei van een zachter en minder hoekige uitstraling.

Share This Post