Index / Huis / Hoe maak je een oplossing voor Boorzuur Meng

Share This Post

Huis

Hoe maak je een oplossing voor Boorzuur Meng

Boorzuur wordt regelmatig gebruikt als een insecticide, zowel als droogmiddel en als een maag gif. Oplossingen van boorzuur gebruikt als insecticide algemeen opgebouwd als aas. Als aas, boorzuur moet worden gemengd met een zoetstof, zodat de smaak va

Advertisement

Boorzuur wordt regelmatig gebruikt als een insecticide, zowel als droogmiddel en als een maag gif. Oplossingen van boorzuur gebruikt als insecticide algemeen opgebouwd als aas. Als aas, boorzuur moet worden gemengd met een zoetstof, zodat de smaak van boorzuur niet het insect afschrikken.

Wat je nodig hebt

  • boorzuur

    Karton

    Zoet voedsel, zoals gelei

    Propyleenglycol

Mieren en kakkerlakken

Meng boorzuur met pindakaas, gelei, of melasse. De concentratie van boorzuur zou laag moeten zijn, ongeveer 1%. (Ref. 1) Hogere concentraties ontmoedigen mieren van het eten van het aas. (Ref. 2)

Leg het gif in plaatsen waar je mieren of kakkerlakken hebben gezien. Maak het niet gemakkelijk voor huisdieren of kinderen te krijgen op het aas, ondanks zijn relatief veilig voor zoogdieren. Mis het aas in de buurt van waar het voedsel wordt bereid niet te leggen.

Vul het lokaas regelmatig en laat dagen of zelfs weken te gaan voor genoeg gif om te worden geconsumeerd om te zien een verschil van kracht. Boorzuur is een zwak gif, en wordt meer als een droogmiddel gebruikt, dus niet onmiddellijk resultaat verwachten.

Vind de mier nest of mierenhoop, als je nastreven mieren, en giet op kokend water overgoten met evenveel boorzuur zoals kan worden opgelost in het water. (Ref. 2) In dit geval hoeft te beperken tot een 1% oplossing, omdat deze een als droogmiddel.

termieten

Aankoop boorzuur vooraf opgelost in propyleenglycol, bijvoorbeeld Bora-Care. Of je kunt het zelf mengen door de aankoop van propyleenglycol in kleine verpakkingen van Home Depot, zwembad aanbod winkels, of mariene aanbod winkels. Propyleenglycol wordt gebruikt omdat het betrekkelijk onschadelijk voor zoogdieren maar giftig voor insecten. Zijn rol is echter het boorzuur oplossen zodat het kan dringen in het hout termieten eten omdat termieten hout van binnenuit doen.

Los het boorzuur in de propyleenglycol. Hoe meer boorzuur, hoe beter, maar het moet ook diep sijpelen in het hout. Aanbevolen verhoudingen van oplosmiddel tot boorzuur variƫren van 1 tot 1 tot 8 naar 1, zodat een probeer 1 tot 4 volumeverhouding.

Verdeel de oplossing op de stand hout met een kwast of spuit pomp. Als het spuiten, kunt u de oplossing in een aparte container voor het eerst voor te bereiden. Zorg ervoor dat er geen onopgeloste korrels te krijgen in de container, omdat ze de sproeikop kunnen verstoppen.

Breng de oplossing royaal, omdat termieten eet hout van binnen naar buiten. De oplossing moet diep doordringen.

Mengen boorzuur met zaagsel en een zoetstof, zoals honing of melasse, te gebruiken als aas. Spreid het op de stand hout. (Ref. 3) Omdat termieten affiniteit voor gemakkelijk gekauwd hout, een aas optie is om verschillende stukken karton weken in een oplossing, dan stapelen zodat ze elkaar droge geplakt. De toegevoegde breedte vergemakkelijkt het plaatsen en geeft de termieten meer te eten. Een goede oplossing te gebruiken is een op water gebaseerde suikeroplossing, waardoor het karton aan elkaar plakken. Voeg zoveel suiker als je kunt opgelost, voeg dan ongeveer 1 tot 3% boorzuur door volume. (Res. 1.)

Share This Post