Index / Careers & Work / Hoe maak je een operatiekamer Technician Word

Share This Post

Careers & Work

Hoe maak je een operatiekamer Technician Word

Een operatiekamer technicus is een belangrijk lid van het chirurgisch team. Technici steunen de chirurg en helpen voorkomen dat fouten die kunnen leiden tot een infectie of veiligheidsprobleem in de operatiekamer. Ook bekend als chirurgische technolo

AdvertisementEen operatiekamer technicus is een belangrijk lid van het chirurgisch team. Technici steunen de chirurg en helpen voorkomen dat fouten die kunnen leiden tot een infectie of veiligheidsprobleem in de operatiekamer. Ook bekend als chirurgische technologen, kan operatiekamer technici 12 maanden door te brengen tot twee jaar leren van hun vaardigheden. Verschillende paden kunnen leiden u naar deze zorg carrière.

certificaat Route

Een aspirant-chirurgische technoloog kan training voort te zetten door middel van een chirurgische technologie programma. Deze postsecondary programma's variëren in lengte en inhoud. Sommige programma's bieden een certificaat, terwijl anderen een diploma. Ze duren meestal van een paar maanden tot een jaar, en omvatten onder toezicht klinische opleiding als werk in de klas. Diploma's en certificaten programma's worden in eerste instantie aangeboden door hogescholen en technische scholen voor beroepsonderwijs, en kan worden aangeboden door universiteiten of ziekenhuizen. Typisch, een middelbare school diploma of GED is de minimale opleidingseis voor de toegang tot een programma, volgens het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics. Andere voorwaarden kunnen zijn een goed begrip van de medische terminologie en fundamentele wetenschap cursussen.

Een Associate Degree

Associate degree-programma's in de chirurgische techniek worden aangeboden door community colleges, technische vakscholen en enkele universiteiten. Deze tweejarige programma's omvatten cursussen in anatomie, fysiologie, chirurgische technieken, chirurgische asepsis, medisch recht en ethiek, en biomedische wetenschappen. Ze vereisen ook een 500 uur stage. In sommige staten, moet u een diploma van een geaccrediteerde programma om te werken als een chirurgische technoloog. De voltooiing van een geaccrediteerde programma maakt je ook in aanmerking komen voor certificering.

Do It In het Militair

Deelnemen aan het leger is een andere manier om een ​​chirurgische technoloog geworden. Een middelbare school diploma of GED vereist is om het leger in te voeren als een aangeworven persoon, hoewel elke tak van de militairen verschillende eisen voor chirurgische technologen kunnen hebben. Bijvoorbeeld, vereist het Amerikaanse leger een middelbare school diploma of een GED, plus 15 uur college credits. Het leger biedt een totaal van 19 weken van de opleiding, in aanvulling op de 10 weken van de basisopleiding die alle rekruten moet invullen. U zult uw vaardigheden te leren door middel van een combinatie van klassikale instructie en on-the-job training. In sommige gevallen kunt u ook in staat zijn om college credits te verdienen, volgens de website van US Air Force.

De Job Outlook

De vraag naar chirurgische technologen is hoog, volgens de BLS, met een verwachte groei van 30 procent ten opzichte van 2012 tot 2022. Het gemiddelde voor alle beroepen is 11 procent voor dezelfde periode. Certificering is verkrijgbaar bij de National Board of Surgical Technology en chirurgische Assisteren, en het National Center for Competency Testing. Certificering kan uw kansen op werk te vergroten. U kunt ook vooraf in het beroep door het invullen van een formeel programma of on-the-job training als een chirurgische eerste assistent. De mediane salaris voor chirurgische technologen in 2012 was $ 41.790 per jaar, volgens de BLS.

Share This Post