Index / Huis / Hoe maak je een open haard Surround Seal

Share This Post

Huis

Hoe maak je een open haard Surround Seal

Hoe maak je een open haard Surround Seal. Als je zwarte open haard roet kleuren van de bakstenen rond uw haard dan is het misschien tijd om de open haard surround dichten zijn. Zoals het hout brandt, de hitte en roet stijgt en ontsnapt door openingen

Advertisement

Hoe maak je een open haard Surround Seal. Als je zwarte open haard roet kleuren van de bakstenen rond uw haard dan is het misschien tijd om de open haard surround dichten zijn. Zoals het hout brandt, de hitte en roet stijgt en ontsnapt door openingen die bestaan ​​tussen de open haard surround en de bakstenen. Als u deze lacunes te dichten, kun je roet-free bakstenen te hebben.

Voer een inspectie van de open haard surround en bakstenen bij de open haard koel is geweest voor een aantal dagen, of in de zomer als je meestal niet van de open haard te gebruiken

Steek je hoofd in de open haard en kijk omhoog naar de bovenkant van de open haard surround en de bakstenen. Als je een gat zien, dan moet je de open haard surround om roet niet kunnen ontsnappen en buiten deze kloof te dichten, waardoor roet vlekken op uw haard baksteen boven de open haard surround.

Draai aan de duivel en de aankoop van een aantal Rode Duivel open haard en kachel Repair Caulk. Deze kit wordt geleverd zwart van kleur, zet hard en zal de lucht lekken te dichten in rookkanalen en vul die vervelende scheuren in houtkachels en de inrichting van natuurlijk hout brandende open haarden; Het is hittebestendig.

Laad een kalefateren pistool met Red Devil open haard en kachel Repair Caulk. Ga van binnen en kijk omhoog naar de bovenkant van de open haard surround en de bakstenen om eventuele lacunes die je ziet met een royale hoeveelheid van dit silicaat cement te dichten.

Gebruik uw vinger om het silicaat kraal verspreiden als nodig is om een ​​goede afdichting tussen de bakstenen en de open haard surround om roet te voorkomen dat oprijst uit dit gat naar uw baksteen vlekken te maken.

Controleer of er een bijwerking gaten langs de open haard surround en bakstenen om hen te verzegelen ook. Als u niet de zijkanten af ​​te dichten, zal roet ontsnappen door deze gaten om nieuwe roet vlekken maken op de bakstenen, aan de zijkanten van de open haard omringt.

Laat de juiste uithardingstijd van dit silicaat cement om tot een stevige barrière tussen de haard steen en de geïnstalleerde schoorsteenmantel met roet kunnen ontsnappen door de spleten te creëren.

Share This Post