Index / Eten drinken / Hoe maak je een Oosterse Ramen Noodle salade te maken

Share This Post

Eten drinken

Hoe maak je een Oosterse Ramen Noodle salade te maken

Ook bekend als de Aziatische coleslaw of Aziatische koolsalade, deze smakelijke gerecht gemaakt met ramen noodles en een hartige dressing kan worden geserveerd als een kant of met eiwit toegevoegd, als een hoofdmaaltijd. De noedels zijn niet gaar, he

Advertisement

Ook bekend als de Aziatische coleslaw of Aziatische koolsalade, deze smakelijke gerecht gemaakt met ramen noodles en een hartige dressing kan worden geserveerd als een kant of met eiwit toegevoegd, als een hoofdmaaltijd. De noedels zijn niet gaar, het geven van een extra knapperigheid aan de salade en waardoor het zeer makkelijk te maken.

Ramen Noodle Salad

Te mengen tot een ramen noodle salade, moet je om te beginnen met een paar eenvoudige ingrediënten. Een hoofd van Chinese kool, 2 verpakkingen van Oriental ramen noodles, ongeveer 1/8 kopje sesamzaad, 1/2 een kopje gesneden of geschaafde amandelen en groene uien zal deel uitmaken van de salade. Voor de dressing je wilt 1 deel rijst wijnazijn, 2 delen olie - zal groente, olijfolie of sesamolie werken - een 1/2 deel sojasaus en 1 van de ramen noodle kruiden pakketten. Als je van een vleugje zoetheid, voeg een 1/2 deel honing aan het mengsel.

Tip

Als je niet een sesamzaad ventilator, vervang ze met geroosterde zonnebloempitten.

Wanneer u klaar bent om de salade te maken bent, hak de kool en groene uien in kleine stukjes. brokkelen dan de ramen noodles in met de kool, uien, amandelen en sesamzaad in een kom. U vindt de dressing ingrediënten zwaaien en vervolgens meng met de ingrediënten voor de salade. Terwijl u meteen kunt eten ramen noodle salade, koelen het voor een uur of 2 in de koelkast kan de dressing te dringen in de salade en zal schoppen de smaak.

Tip

U kunt een licht geroosterde smaak toe te voegen aan de salade door sauteing gebroken-up ramen noodles met de noten in olijfolie op een matig-laag vuur. Bak ze maar voor een paar minuten, dan gooien met de rest van de ingrediënten.

variaties

Probeer het weglaten van de ramen noodle kruiden packet bij het maken van de dressing. Het zal de salade een subtielere smaak te geven. Deze versie is een goede optie als je het toevoegen van gekruide kip of garnalen, zoals het eiwit brengt zijn eigen smaak aan het gerecht.

Voor een nog snellere versie van een Oosterse ramen noodle salade, gebruik maken van een pre-en-klare koolsalade mix en meng met de dressing, noten en ramen noodles. U kunt ook proberen het toevoegen van gehakte broccoli aan de mix voor een heerlijke afwisseling.

Share This Post