Index / Careers & Work / Hoe maak je een ontslagbrief maken

Share This Post

Careers & Work

Hoe maak je een ontslagbrief maken

Bij het verlaten van een baan, is het belangrijk om een ​​formele ontslagbrief indienen. De brief hoeft niet lang of gedetailleerd te zijn, maar gewoon biedt uw werkgever met het officiële verslag van uw ontslag. Ook informeert de werkgever over bela

AdvertisementBij het verlaten van een baan, is het belangrijk om een ​​formele ontslagbrief indienen. De brief hoeft niet lang of gedetailleerd te zijn, maar gewoon biedt uw werkgever met het officiële verslag van uw ontslag. Ook informeert de werkgever over belangrijke informatie zoals uw laatste dag van het werk.

Bepaal uw datum van ontslag. Het is gebruikelijk om uw werkgever een opzegtermijn van twee weken te geven voor het verlaten van een baan, zodat uw ontslagbrief moet worden gegeven aan uw supervisor twee weken voor de laatste dag van het werk.

Adres uw brief. Uw brief moet u uw supervisor worden aangepakt, maar kan ook nodig zijn om menselijke relaties afdeling van uw bedrijf worden gestuurd. Controleer uw bedrijf beleid.

Schrijf je brief. De brief moet beknopt zijn, maar moet het feit dat je zijn aftredend en de datum van uw ontslag effectief bevatten. U kunt ook een bedankje aan uw leidinggevende en collega's op te nemen en te bieden om hen te helpen tijdens de overgangsperiode totdat u vertrekt. U hoeft niet naar de redenen waarom u vertrekt in de brief zijn onder andere, maar je kunt. Je moet de toon te houden professioneel en positief.

Tekenen van de brief.

Lever de brief. Het beste is om de brief in persoon om uw supervisor te leveren tijdens een geplande vergadering tijd. Op dit moment kunt u de toezichthouder bedanken en vermelden wat je hebt geleerd en genoten tijdens uw tijd in de functie. U kunt ook voorstellen wat u kunt doen om te helpen bij de overgang en kort uw leidinggevende over de status van lopende projecten en andere items die u zal verlaten.

Share This Post