Index / Onderwijs / Hoe maak je een online cursus met behulp van WordPress Leer

Share This Post

Onderwijs

Hoe maak je een online cursus met behulp van WordPress Leer

Als u een aantal grote inhoud die u wilt leren, maar niet de eigenaar van een eigen server of niet wenst te abonneren op een hosting website, is er een eenvoudige manier om het te doen met behulp van een gratis blog ruimte bij WordPress. Andere grati

AdvertisementAls u een aantal grote inhoud die u wilt leren, maar niet de eigenaar van een eigen server of niet wenst te abonneren op een hosting website, is er een eenvoudige manier om het te doen met behulp van een gratis blog ruimte bij WordPress. Andere gratis blogsites kan ook op dezelfde manier werken, dus als je Blogger of een van de andere sites gebruiken, controleer dan of de volgende stappen zal werken. In de tussentijd, dit is hoe ik mijn cursus genaamd "Het creëren van een karakterschets" op een gratis Word Press blog site.

Wat je nodig hebt

Cursusinhoud

Gratis blog site als WordPress

Ontwikkel je eigen content voor de cursus. U kunt de instructies volgen in mijn gerelateerd artikel, Hoe maak je een opleiding (link in de bronnen hieronder) Ontwikkel of volg je eigen sjabloon voor curriculum design. Het is belangrijk om de gehele cursus in een tekstverwerkingsprogramma aanmaken. De hele cursus zal bestaan ​​uit leesopdrachten, links naar websites, discussievragen, gedetailleerde instructies voor de opdrachten en instructies voor de instructeur over hoe en wanneer de verschillende onderdelen van de cursus te plaatsen.

Open een nieuw blog op WordPress.com (link in onderstaande bronnen) of andere gratis blog hosting site. Maak de eerste pagina van de blog. Dit zal de landing page voor uw studenten, zodat onder meer de cursus beschrijving hier evenals instructies over hoe u toegang tot de rest van de cursus. De inhoud van deze pagina wordt beschouwd als statisch te zijn, moet het niet veranderen na de cursus begint.

Wanneer je op de editing site voor deze eerste pagina zijn er een aantal dingen om te onthouden om te doen:

  • Beveiligen met een wachtwoord de pagina. Dit is om ervoor te zorgen dat niemand kan toegang tot de site zonder uw toestemming (en zonder het betalen van collegegeld).

Schakel de opmerkingen gedeelte van de pagina. Je wilt niet dat studenten om hier commentaar te geven. U wilt de opmerkingen in specifieke pagina's opgezet voor discussie bevatten.

Plaats uw foto en contactgegevens op deze eerste pagina, die meestal de startpagina van de blog wordt genoemd.

Begin een nieuwe pagina voor de inhoud van het eerste deel van de klas. Titel deze pagina iets als "Section One." Dit is waar u de inhoud van informatie die u in uw cursus template gemaakt in stap Men zal posten. Het zou onder meer een beschrijving van de sessie, het doel, het doel en de te leveren waarin de activiteiten en assessments omvat. Dit is ook een statische pagina, dus schakelt u de sectie en wachtwoord opmerkingen beschermen de pagina ook. U kunt het hetzelfde wachtwoord als voor de startpagina of een andere set. Zie onderstaande tips om te bepalen welke manier het beste werkt voor jou.

Start een nieuwe, wederom statisch, pagina, zodat u lectuur of lezingen die u hebt gemaakt voor de cursus kunt plaatsen. U kunt titel deze pagina Course Notes of Course Links als je een bericht links naar websites u wilt dat de studenten om te bezoeken voor de sessie. Schakel de reacties op deze pagina ook, als je gewoon de presentatie van materiaal voor de leerlingen om toegang te krijgen. WordPress kunt u een hiërarchie te stellen voor de presentatie van de pagina's, dus stel deze pagina met de vorige pagina (Section One) als de bovenliggende pagina. Op die manier deze pagina zal niet worden weergegeven op de bovenste menubalk, maar het zal verschijnen onder de sectie Een pagina in de lijst van pagina's in een van de kant kolommen. (Zie onderstaande tips)

Stel uw vraag discussie pagina's. Gebruik een nieuwe pagina voor elke discussie vraag en laat de opmerkingen gebied geopend. Hier wordt de werking van de categorie worden. Stel elke discussie pagina met de juiste afdeling pagina als zijn ouder dus het verschijnt alleen in de lijst van de pagina's onder het desbetreffende gedeelte. Titel elke pagina met het nummer van het Discussion Question (DQ1, DQ2, etc.) Je leerlingen in staat zal zijn om gemakkelijk te navigeren door de verschillende gebieden van de cursus op deze manier. Stel een wachtwoord voor elke pagina, met behulp van dezelfde als de bovenliggende pagina. Hierdoor kunnen studenten rond in elke sectie te verplaatsen zonder dat u opnieuw in te voeren wachtwoorden.

Opzetten van een laatste pagina, dit zonder bovenliggende pagina dus het zal verschijnen in de bovenste menubalk. Titel dit Introducties of Intros en Chat. Dit is een andere discussie thread maar een die op elk moment kan worden geraadpleegd in de loop, dus zorg ervoor dat hetzelfde wachtwoord gebruiken als op de homepage. Plaats een briefje vraagt ​​studenten om zich voor te stellen en hen te laten weten dat dit het gebied waar ze kunnen chatten met hun klasgenoten over een off-topic onderwerpen net alsof ze waren bijeenkomst in de hal voor de les. Plaats uw eigen korte inleiding op deze pagina, zodat studenten kunnen leren kennen.

Nu bent u klaar om uw les te geven. Stel je collegegeld, reclame voor de cursus, en te wachten voor de studenten om te komen. (Als je het bouwen, zullen ze komen!)

Hints

Het gebruik van hetzelfde wachtwoord op alle pagina's laat de deelnemers naar een pagina in de koers in te voeren wanneer ze maar willen na ontvangst van het wachtwoord. Alle pagina's die hetzelfde wachtwoord toegankelijk met één ingang van het wachtwoord. Dit werkt goed voor een eigen tempo natuurlijk, maar als je wilt dat de sessies om te openen volgens een schema, maken gebruik van verschillende wachtwoorden voor elke sessie. Geef de deelnemers de wachtwoorden voor de volgende zittingen van de dag voordat ze om te beginnen.

Om de pagina links op uw blog laten zien, moet je naar widgets en voeg de PAGINA widget op de blog. U kunt de widgets koppeling te zien als je op de editing site voor de blog. U hoeft alleen deze widget keer toe te voegen voor het te verschijnen op alle pagina's.

Gebruik geen wachtwoorden niet aan iedereen te geven totdat ze het collegegeld hebben betaald.

Zodra een cursus is beëindigd, wijzigt u de wachtwoorden voor de volgende keer dat u te bieden.

Share This Post