Index / Careers & Work / Hoe maak je een Ongeval Investigator Word

Share This Post

Careers & Work

Hoe maak je een Ongeval Investigator Word

Ongeval onderzoekers zijn werkzaam in diverse sectoren, zoals incidenten met de luchtvaartmaatschappij, de mijnbouw, maritiem verkeer en industrie. Onderzoekers ontdekken de oorzaken van deze ongevallen door het uitvoeren van interviews met overleven

AdvertisementOngeval onderzoekers zijn werkzaam in diverse sectoren, zoals incidenten met de luchtvaartmaatschappij, de mijnbouw, maritiem verkeer en industrie. Onderzoekers ontdekken de oorzaken van deze ongevallen door het uitvoeren van interviews met overlevenden en getuigen van de crash. Bovendien zijn ze te verzamelen en te ziften door middel van fysiek bewijs naar aanwijzingen om te helpen reconstrueren het ongeval. Toen zij verslag van hun bevindingen en proberen te gissen wat er mis ging en hoe het te voorkomen dat dit opnieuw gebeurt. Dit is een veeleisende positie die frequent reizen vereist. Bij breken in deze zeer competitieve veld, een eerdere onderzoekende ervaring, of een achtergrond in engineering of medische, is gunstig. Daarom verwacht niet om een ​​carrière te voeren op dit gebied in een korte periode. U zult moeten investeren een aantal jaren aan het onderwijs te krijgen en de ervaring die nodig zijn om een ​​geschikte kandidaat te worden.

Kies het carrièrepad voor het gebied van onderzoek naar ongevallen waarin je wilt specialiseren. Enkele van de meest bruikbare gebieden waarop te richten zijn techniek, psychologie, forensische of prelaw. Als je niet al een achtergrond of opleiding in een van deze velden, moet u er een te krijgen. Terwijl de meeste overheid en particuliere instanties geen hbo-opleiding, met de taak concurrentie vandaag de dag nodig hebben, zullen zij waarschijnlijk niet veel aandacht te geven aan kandidaten die niet één hebben. Volg het voorbeeld van de vele ervaren onderzoekers, die ook hebben opgedaan training van scholen voor beroepsonderwijs of community colleges, het volgen van cursussen over onderwerpen zoals het verzamelen van plaats delict bewijsmateriaal en de uiteindelijke analyse. Ook, penseel op uw communicatie en het verzamelen van gegevens vaardigheden door het volgen van cursussen in die thema's. U vindt ze zeer nuttig om een ​​succesvolle carrière te zijn, samen met het hebben van een analytische geest. Een extra opmerking: Veel werkgevers beschouwen een militaire achtergrond te voordelig zijn. Als u die ervaring, je bent een nog meer goed afgerond kandidaat voor deze carrière.

Ervaring opdoen in uw respectieve gebied. Wil je werken als een luchtvaartmaatschappij onderzoeker bijvoorbeeld? U moet eerst proberen ervaring in deze industrie. Bijvoorbeeld, streven naar een carrière als een commercieel piloot die een licentie om te vliegen met een instrument waardering of op zoek naar kansen in de afdeling van een luchtvaartmaatschappij veiligheid. Voor andere gebieden van de onderzoekende ervaring, zoals een verkeersovertreding onderzoeker, overweeg dan het werken met een dienst staat van de openbare veiligheid. Ook als u wilt werken aan ongevallen op zee, ervaring opdoen in een offshore engineering adviesbureau.

Blijf de nieuwste technologische ontwikkelingen in uw vakgebied. Ken de regels die uw branche regeren. Na deze kennis zal u toelaten om schendingen die kunnen bijdragen aan een ongeval te spotten. Als u besluit om een ​​mijn onderzoeker geworden, bijvoorbeeld, moet u vertrouwd zijn met de voorwaarden van de wet federale Mine Safety and Health van 1977 geworden.

Omdat je nodig hebt om elk detail vast te leggen in een post-crash rapport, zult u het meest in trek zijn als u verschillende gebieden van expertise te ontwikkelen. Als een luchtvaartmaatschappij onderzoeker, bijvoorbeeld, moet u vertrouwd raken met verschillende types vliegtuigen te zijn. Een verkeer onderzoeker, anderzijds dienen verschillende factoren die een ongeluk kunnen beïnvloeden, zoals wrijvingscoëfficiënt (Windbelastingsfactor) om de snelheid te bepalen begrijpen.

Onderzoek de arbeidsmarkt. Als u een luchtvaartmaatschappij onderzoeker te worden, op zoek naar posities bij de Federal Aviation Administration (FAA) of National Transportation Safety Board (NTSB). Als u een achtergrond als een verkeersovertreding onderzoeker heb nagestreefd, mogelijkheden nastreven met de politie-afdelingen of verzekeringsmaatschappijen. Als u maritieme ervaring, zult u waarschijnlijk vinden werk met de US Coast Guard reserve. Als u een achtergrond voor mijnongeluk onderzoekers hebben ontwikkeld, vindt u de meest kansen met de Mining Safety & Health Administration (MSHA) te vinden.

Share This Post