Index / Huis / Hoe maak je een Omheining creosoot

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Omheining creosoot

Creosoot wordt geproduceerd door de koolteer industrie. Verschillende rassen beschikbaar zijn, maar creosoot is meestal een donker, olieachtig product. Creosoot wordt gebruikt om hout uit insecten, het weer, vuur en dieren te beschermen. Het wordt va

AdvertisementCreosoot wordt geproduceerd door de koolteer industrie. Verschillende rassen beschikbaar zijn, maar creosoot is meestal een donker, olieachtig product. Creosoot wordt gebruikt om hout uit insecten, het weer, vuur en dieren te beschermen. Het wordt vaak gezien op bielzen en op boerderijen, omdat het het leven van hout stijgt tot ongeveer 30 jaar. Echter, creosoot is een giftig product en dus wordt vervangen door andere houtverduurzamingsmiddelen. Creosoot kan moeilijk te vinden zijn, omdat veel lokale overheden het niet toestaan ​​in de openbare ruimtes of op residentiële sites. Het kan worden gevonden in sommige boerderij aanbod winkels. Hippische centra gebruiken creosoot om paarden te voorkomen dat het kauwen op hout hekken.

Wat je nodig hebt

  • Creosoot

    Stiff-varkenshaar penseel

Rechtop uw afrastering zoals gebruikelijk. U kunt de planken en palen schilderen met creosoot voordat ze worden gebouwd, maar deze procedure is rommelig en niet zo effectief als het schilderen van het hek als het eenmaal is voltooid.

Open de creosoot emmer en dip een stijve haren penseel in de creosoot. Veeg het teveel aan creosoot op de rand van de emmer.

Verf het hek als je normaal zou doen, zorg dat u de creosoot op de grond niet te druppelen. Zorg ervoor dat u betrekking hebben op alle plekken en spleten. Laat de creosoot lopen in de delen waar het hek aan de paal zodat ze allemaal worden behandeld.

Laat het hek drogen. Omdat creosoot is een olieachtige stof, kan dit een paar dagen duren, vooral in vochtige omstandigheden. Als je met dieren met het hek, zal u wilt controleren dat het droog is voordat je ze laat in de buurt van het hek.

Share This Post