Index / Cars / Hoe maak je een oliepomp Vervang in een Ford Mustang

Share This Post

Cars

Hoe maak je een oliepomp Vervang in een Ford Mustang

Het verliezen van smering in een motor zal vernietigen. De oliepomp zorgt ervoor dat dit niet gebeurt door te fietsen olie door de motor en het houden van het gesmeerd. In de meeste gevallen, de oliepomp blijft de levensduur van een auto, maar als er

Advertisement

Het verliezen van smering in een motor zal vernietigen. De oliepomp zorgt ervoor dat dit niet gebeurt door te fietsen olie door de motor en het houden van het gesmeerd. In de meeste gevallen, de oliepomp blijft de levensduur van een auto, maar als er een ongeluk of indien een motor nodig revisie, de oliepomp in de Ford Mustang Soms moet vervangen.

Wat je nodig hebt

Hellingbanen of liften

Moersleutel

Nieuwe oliepomp

Nieuwe O-ring

Rij met je Ford Mustang omhoog op hellingen of liften dus je moet ruimte om te werken terwijl je de oliepomp eruit te trekken. U kunt ook gebruik maken van een aansluiting, maar zorg ervoor dat je de voorwielen schrap zetten zodat ze niet rollen. Daarnaast zet de noodrem stevig in positie, zodat de auto niet rollen.

Verwijder uw Ford Mustang oliefilter en de oliepomp lichaam en versnelling. Kennis te nemen van de plaatsing, zodat u kunt weer in elkaar na het plaatsen van uw nieuwe oliepomp.

Reinig de omringende kabels met water en oude lappen tegen corrosie van zout en andere wegenonderhoud stoffen evenals vuil te voorkomen.

Installeer uw nieuwe oliepomp. Vergeet niet om een ​​nieuwe O-ring te gebruiken. Draai de grote bouten tot 18 ft-lb. De kleine bouten moeten worden aangescherpt tot 89 in-lb.

Monteer het oliefilter. Zorg ervoor dat uw oliepeil correct in uw Ford Mustang is. Start het voertuig en controleer op lekkages, waar u aan het werk.

Share This Post