Index / Huis / Hoe maak je een Nut Draai

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Nut Draai

Noten zijn zeshoekige metalheads meestal geregen over lange, staafvormige bouten. Wanneer gepaard met, of is aangesloten op een bout, een moer zorgt voor een sterke bevestiging en houdkracht. Bouten en moeren worden gebruikt in bijna elke handel denk

AdvertisementNoten zijn zeshoekige metalheads meestal geregen over lange, staafvormige bouten. Wanneer gepaard met, of is aangesloten op een bout, een moer zorgt voor een sterke bevestiging en houdkracht. Bouten en moeren worden gebruikt in bijna elke handel denkbaar, van thuis uit de bouw en de fiets fabricage tot productie van auto's en de scheepsbouw. Hoewel een verscheidenheid van verschillende soorten noten bestaan, zoals slotted, vierkant, nylon vergrendeling en dopmoeren bijna alle vastzitten en aangepast op dezelfde manier.

Wat je nodig hebt

  • Vet

    Wrench set

    Bahco (optioneel)

Knijp een kleine kraal van vet op uw vingertop en breng het aan thread de bout's. Grease voorkomt moeren roesten op zijn plaats op de bout.

Monteer de moer rechtdoor over de punt van de bout en beginnen vinger aanscherping van het over de draden door het draaien van de moer met de klok mee. Zorg ervoor dat de moer niet krom, of u kunt strip draden van de bout's.

Plaats een juiste maat moersleutel hoofd rond de randen van de moer. Als u gebruik maakt van een bahco, verplaats de kaken van de sleutel, zodat ze goed passen rond de randen van de moer.

Draai de moer met de klok mee met de bijgeleverde sleutel. Draai de moer met een langzame, regelmatige beweging.

Oefen een stevige en gelijkmatige druk uit om de sleutel handvat als de moer strakker krijgt om een ​​goede pasvorm te garanderen.

Hints

Gebruik een momentsleutel als u aanscherping een moer dat een bepaalde hoeveelheid koppel, vereist zoals een auto wielmoeren.

Vermijd het strippen van de zijkanten van de moer door middel van een juiste maat sleutel.

Share This Post