Index / Bedrijf / Hoe maak je een Nursery Start

Share This Post

Bedrijf

Hoe maak je een Nursery Start

In het voorjaar en de zomer, wanneer thuis tuinen in bloei staan, veel gezinnen wenden tot kinderdagverblijven om hun bloemen, struiken en bodembedekkers te kopen. Voor de drukke gezin dat niet in staat is om een ​​tuin vanaf nul beginnen, bloemen en

AdvertisementIn het voorjaar en de zomer, wanneer thuis tuinen in bloei staan, veel gezinnen wenden tot kinderdagverblijven om hun bloemen, struiken en bodembedekkers te kopen. Voor de drukke gezin dat niet in staat is om een ​​tuin vanaf nul beginnen, bloemen en planten uit kwekerijen toestaan ​​dat hun tuin om te bloeien en ziet er fantastisch uit met een minimum aan werk. Het starten van een kinderdagverblijf kan een hobby of een nieuwe carrière, maar het is een dankbare taak voor iedereen die geniet van het werken met planten.

Wat je nodig hebt

Voering of zaden

Bodem

Water

Kies een voorkeur type klant. Kinderdagverblijven kan worden gericht op de verkoop van planten om de lokale bevolking of groothandel bedrijven. De aard van de klant zal de aard van de planten die moeten worden gekweekt dicteren. Een kwekerij die is gericht op lokale bedrijven willen een verscheidenheid aan planten te laten groeien, terwijl een kinderdagverblijf gericht op wholesale bedrijven zouden moeten minder soorten planten groeien in grotere hoeveelheden.

Onderzoek van de klanten en de concurrentie. Uitzoeken wat klanten zijn op zoek naar evenals wat is direct beschikbaar van de concurrentie kan een rand te geven aan de start van een nieuwe kwekerij. Vraag eens rond voor potentiële klanten en vragen toekomstige concurrenten over wat ze meestal uitverkocht van, evenals wat ze niet in staat zijn om te verkopen.

Onderzoek van de planten. Elk klein detail over de juiste zorg, verplanten en vergelijkbare informatie moet worden verkregen alvorens te beginnen om te groeien.

Aankoop liners. Liners zijn de onrijpe planten die moeten worden gekweekt tot volwassenheid. Deze kunnen worden gekocht bij een vermeerdering kwekerij. Deze zijn sneller en kostenefficiënter dan te proberen om de planten te laten groeien zonder dat de liners.

Groeien de planten. Planten moeten worden verzorgd zorgvuldig. Als onkruid zijn gespot, trek ze uit. Insecten kunnen worden verwoestende, dus bereid zijn om een ​​verscheidenheid aan insecten die de planten kunnen schaden doden.

Verkoop de planten. Niet elke plant zal verkopen, dus bereid manieren om zich te ontdoen van de planten die niet binnen een bepaalde periode kan verkopen. Planten kunnen worden verbrand of verkocht aan bepaalde groothandelaren. Soms donaties kan een optie zijn, maar de meeste goede doelen zal niet accepteren planten.

Share This Post