Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe maak je een Nintendo NES repareren met een rood knipperend lampje

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe maak je een Nintendo NES repareren met een rood knipperend lampje

De Nintendo Entertainment System is een home gaming systeem console die in de VS werd uitgebracht in 1985. Omdat het een ouder systeem, het kan problemen geven, zoals een rood knipperend lampje. Dit knipperlicht wordt meestal veroorzaakt door beschad

Advertisement

De Nintendo Entertainment System is een home gaming systeem console die in de VS werd uitgebracht in 1985. Omdat het een ouder systeem, het kan problemen geven, zoals een rood knipperend lampje. Dit knipperlicht wordt meestal veroorzaakt door beschadigde of vuile pinnen op de 72-pins connector binnenkant van het systeem. Als de stekker vuil is, kunt u deze reinigen. Echter, als het wordt gebogen of beschadigd is, kan het nodig zijn om het te vervangen door een nieuwe connector.

Wat je nodig hebt

Phillips-schroevendraaier

Kleine platte schroevendraaier (brillen grootte)

wrijven alcohol

Kleding

Nieuwe 72-pins connector (optioneel)

Draai het NES-systeem op zijn kop en draai de zes schroeven met behulp van de Phillips-schroevendraaier.

Draai het NES systeem rechtop en verwijder voorzichtig de bovenkant van de console door recht omhoog te trekken.

Schroef de grote zwarte RF-schild en verwijder hem door hem recht omhoog uit de console te trekken. U ziet nu een vlakke, zwarte cartridge caddy.

Draai de acht schroeven die de cartridge caddy om moederbord van de console. Je moet nu in staat zijn om de 72-pin connector te zien.

Reinig de metalen connectoren met de doek en de alcohol om eventueel vuil of afzettingen te verwijderen. Als de aansluitingen niet zijn verbogen of gebroken, mag u de NES weer in elkaar na het schoonmaken.

Gebruik een schroevendraaier om voorzichtig te herpositioneren verbogen connectoren. Als de connectors te verbogen of beschadigd is, kan het nodig zijn om de aansluiting volledig vervangen door de stekker uit het moederbord te trekken en het invoegen van een ander in.

Monteer je NES en te testen met behulp van een NES cartridge. De NES moet een knipperend lampje niet meer weer te geven bij het afspelen.

Hints

U kunt een nieuwe connector van online of retail video game verkopers die gespecialiseerd zijn in de oudere consoles zoals de NES te schaffen.

Share This Post