Index / wettelijk / Hoe maak je een niet-betalende huurder te verdrijven

Share This Post

wettelijk

Hoe maak je een niet-betalende huurder te verdrijven

Een ontruiming is het juridische proces van het beëindigen van de huurovereenkomst van een huurder wanneer de huurder weigert te bewegen. In de meeste staten, de wet niet toe dat een verhuurder een huurder te verwijderen door het uitschakelen van de

Advertisement

Een ontruiming is het juridische proces van het beëindigen van de huurovereenkomst van een huurder wanneer de huurder weigert te bewegen. In de meeste staten, de wet niet toe dat een verhuurder een huurder te verwijderen door het uitschakelen van de elektriciteit, het verwijderen van goederen van de huurder uit de verhuur of fysiek verwijderen van de huurder. Om legaal verwijderen van een huurder voor de niet-betaling van de huur, moet een verhuurder een onrechtmatige inhechtenisneming actie in de juiste staat rechtbank indienen. De volgende is de algemene procedure voor het uitzetten van een huurder, maar contact op met de rechtbank in uw buurt om te bepalen of andere voorschriften noodzakelijk zijn.

Wat je nodig hebt

Kennisgeving aan Quit

Klacht

Dagvaarding

indieningstaks

Dien een Mededeling aan Quit bij de rechtbank. De naam van het formulier kan afwijken in staat, maar het zal hetzelfde doel hebben. U moet de naam of namen van de huurders en het pand locatie bevatten. Maak een kopie van het bericht om te stoppen voor jezelf en genoeg kopieën te distribueren naar al uw huurders. De huurder zal normaal gesproken 30 dagen om te verhuizen. Betaalt hij de toepasselijke indieningstaks, die zal variëren afhankelijk van de staat waarin het is ingediend.

Serveer de Notice to Quit op uw huurder. Onder de wet, moet uw huurder kennis van de onrechtmatige inhechtenisneming actie ontvangen. staatswetten variëren met betrekking tot het vereiste van ingebrekestelling, maar de methoden omvatten in persoon levering door een sheriff of staat marshal, levering via e-mail (gecertificeerd of regelmatige eerste klasse) of het plaatsen van het bericht in een duidelijke plaats op de woning.

Als de huurder de huur-eenheid niet verlaat, terug te keren naar de rechtbank en een klacht indienen. In de klacht, moet u aangeven dat u verdrijven de huurder voor de niet-betaling van de huur en geven informatie over de huurovereenkomst, zoals de duur van de huurovereenkomst en de datum waarop de huurovereenkomst begon. Betaal de indieningstaks.

Serveer de klacht en een dagvaarding op uw huurder. Terwijl de klacht de reden voor de rechtszaak staten, de dagvaarding stelt de huurder die een juridische actie is ingediend tegen hem en deelt hem mee van de dag dat hij voor de rechter moet komen. De griffier zal de datum van de terechtzitting vast te stellen. Raadpleeg de dienst eisen van uw staat om te bepalen of de sheriff of staat marshal de huurder dan wel of dienst-by-mail is geschikt moeten dienen.

Verschijnen voor uw gehoor. De rechter zal een verstekvonnis te voeren als de huurder niet te laten zien op de hoorzitting datum. Indien de huurder verschijnt, zal u en de huurder de mogelijkheid om uw zaak presenteren. Als de rechter beslist in het voordeel van de huurder, mag u niet de huurder te verdrijven. Als de rechter beslist in uw voordeel, moet u wellicht de huurder legaal verwijderd.

Als u de overhand, vraag dan een ambtenaar van de wetshandhaving, zoals een sheriff, naar het oordeel af te dwingen. Je mag niet fysiek verwijderen van de huurder zelf. De officier zal de huurder dat hij een bepaald aantal dagen, zoals vijf dagen mee te delen, om de huur te verlaten. Indien de huurder nog steeds weigert om te vertrekken met de deadline, kan de officier fysiek verwijderen van de huurder.

Share This Post