Index / Huis / Hoe maak je een Natural Gas Hot Water Tank Converteren naar propaan

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Natural Gas Hot Water Tank Converteren naar propaan

Warm water tanks zijn vervaardigd met bepaalde armaturen die specifiek voor gebruik met aardgas of propaan zijn. Deze gassen hebben verschillende chemische en fysische eigenschappen, en de onderdelen op uw boiler werden vervaardigd met dat in het ach

AdvertisementWarm water tanks zijn vervaardigd met bepaalde armaturen die specifiek voor gebruik met aardgas of propaan zijn. Deze gassen hebben verschillende chemische en fysische eigenschappen, en de onderdelen op uw boiler werden vervaardigd met dat in het achterhoofd. Werken met en het gebruik, gastoestellen, zoals uw warm water tank, vereist veiligheidsmaatregelen om explosies en andere ongelukken die kunnen leiden tot ernstig letsel of de dood te voorkomen. Als je een sterke sanitair achtergrond en kunt u alle onderdelen die nodig zijn voor uw conversie te vinden, wilt u misschien het eens te proberen. Zo niet, dan is het het beste om te bellen in een loodgieter.

Wat je nodig hebt

 • Conversion Kit - (optioneel)

  regelaar

  hosing

  Waakvlam

  hoofdbrander

  Loodgieter moersleutel

  schroevendraaiers

  noten

Koop een conversie kit of de afzonderlijke onderdelen die het model van uw boiler te passen.

Verwijder de afdekplaat van de basis van uw boiler unit. Zoek de twee metalen slangen dat de waakvlam en de hoofdbrander te voeden. Maak de flenzen en trek de slang samen met de twee branders. Voeg de juiste maat noten om de lege tube uiteinden en bevestig de propaan-specifieke waakvlam en hoofdbrander vervangingen.

Hier krijg je een regulator om te passen op uw propaan tank. Het type regelaar wordt bepaald door de stijl van het propaan tank. Sommige toezichthouders draai aan en uit met de hand, terwijl anderen het gebruik van een zware moersleutel nodig hebben om los te maken en draai ze vast.

Combineer de juiste schoonspuiten te gebruiken met propaan. Kijk voor spec labels op het gas schoonspuiten die staat is het geschikt voor gebruik met propaan. Voeg een ventielconnector die passen op het einde van de nieuwe gasslang.

Invaller nieuwe propaan kleppen voor de oude gas degenen. Schroef de bestaande kleppen en schroef de nieuwe.

Share This Post