Index / Bedrijf / Hoe maak je een Nail Technician in Michigan

Share This Post

Bedrijf

Hoe maak je een Nail Technician in Michigan

Een gecertificeerd nagelstyliste werken in Michigan heeft een manicure licentie. Het is een speciale limited Michigan schoonheidsspecialiste licentie voor werknemers die zijn gespecialiseerd in het verzorgen van nagels op handen en voeten. Dit is een

AdvertisementEen gecertificeerd nagelstyliste werken in Michigan heeft een manicure licentie. Het is een speciale limited Michigan schoonheidsspecialiste licentie voor werknemers die zijn gespecialiseerd in het verzorgen van nagels op handen en voeten. Dit is een van de weinige in licentie beroepen in de staat die niet een high school diploma vereist. Het is gebruikelijk voor manicure dubbele verdienen of verdrievoudigen het minimumloon. De staatsvereisten een spijkertechnici licentie maakt het gemakkelijk bereikbaar in een relatief korte tijd.

Maak kennis met de leeftijd en het karakter eisen voor een Michigan cosmeticaspecialisten licentie. De kandidaten moeten minstens 17 zijn en een verslag van goede morele karakter.

Maak kennis met de onderwijs- en opleidingseisen voor een manicure licentie in Michigan. Kandidaten voor licentiestatus moeten met succes hebben doorlopen de 9de rang, hoewel een middelbare school diploma is niet vereist. Manicure training kan bestaan ​​uit 400 uur werk natuurlijk bij een erkende schoonheidsspecialiste school, of zes maanden van het dienstverband bij een erkende Michigan schoonheidsspecialiste faciliteit die manicures uitvoert.

Meld je aan voor toestemming om de gecertificeerde nagelstylisten-test van de staat Board of Cosmetology afdeling van het ministerie van Energie, Arbeid en economische groei te nemen door de online registratie systeem genaamd MyLicense. Vul het aanvraagformulier in en betaalt de staat vergoedingen door de MyLicense systeem.

Meld je aan voor de test per post of fax via de gecontracteerde onderzoek service, PSI. Druk de Michigan State-test formulier in en mail het naar PSI met een cheque of postwissel voor het examengeld naar PSI licentiestatus: certificeringen, tav: Onderzoek Registratie MI COSMO, 3210 E. Tropicana, Las Vegas, NV 89121. Fax de test applicatie naar 702-932-2666 en betaalt de kosten met een MasterCard of Visa.

Plan een datum en tijd voor het examen op een geschikte Michigan testcentrum door te bellen naar 800-733-9267 PSI twee dagen na het indienen van de test applicatie. Passeer de schriftelijke examens en de prestaties en ontvang een identiteitsbewijs met foto licentie kaart bij het testcentrum. Uw wall display zal een week later aankomen in de e-mail.

Share This Post