Index / Huis / Hoe maak je een Muurschildering op Stucco Paint

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Muurschildering op Stucco Paint

Een muurschildering voegt diepte, creativiteit en inspiratie om een ​​blinde muur. Een muurschildering is elk kunstwerk direct geschilderd op een muur, plafond of andere grote, harde ondergrond. Stucwerk wanden maken een interessante muurschildering

AdvertisementEen muurschildering voegt diepte, creativiteit en inspiratie om een ​​blinde muur. Een muurschildering is elk kunstwerk direct geschilderd op een muur, plafond of andere grote, harde ondergrond. Stucwerk wanden maken een interessante muurschildering oppervlak keuze vanwege de doorgaans onvoltooide textuur van de muur. Integratie van de ruwheid in uw muurschildering, zoals in de branding in een strand scene, zal geïntrigeerd looks trekken uit voorbijgangers of gasten in uw huis. Of u nu kiest voor een landelijk landschap, een stad scène, een gedetailleerd portret of een fantasiewereld te schilderen, te weten hoe de gepleisterde muur te bereiden en het behoud van uw muurschildering staat voorop.

Wat je nodig hebt

 • hogedrukreiniger

  Plamuurmes

  Wire-borstel

  Penseel

  grondverf

  Latex muurverf

  Andere verven (optioneel)

Reinig het stucwerk oppervlak met een hogedrukreiniger om stof, vuil en olie te verwijderen. Monteer een brede straal tip over de kracht wassen slang. Gebruik niet te veel druk, ongeveer 1.200 tot 1.500 psi, want stucwerk wordt beschouwd als een zachte coating. Spuit de muur totdat je niet vuil te zien.

Verwijder losse verf uit eerder geschilderd stucwerk. Gebruik een plamuurmes en staalborstel. Til de losse verf met het mes. Borstel weg losse deeltjes. Laat het oppervlak volledig drogen.

Verf op een acryl metselwerk primer. Breng twee lagen om een ​​glad oppervlak voor uw muurschildering te garanderen.

Kies een type verf. Voor de veiligste verf, selecteer een gemetselde type, zoals latex verf, dat haar "ademen" kwaliteiten adverteert. Of, zo u wilt, gebruik maken van olie of waterbasis types. Kies verfsoorten die zodat vocht kan ontsnappen, maar dat zal niet laten regen en luchtvochtigheid invloed op uw muurschildering. Muurverven, zoals latexverven, de neiging om de hoeveelheid vuil en algengroei op de wanden beperken.

Selecteer uw penselen. Afhankelijk van het type van de muurschildering u wilt schilderen --- zeer gedetailleerde of licht en ongestructureerde --- kies borstels die u flexibiliteit en een verscheidenheid van penseelstreken stijlen geven. Voor grote delen van het beeld, zoals de lucht, gebruik dan een lamb's wol roller. Gebruik een 1- of 1 1/4-inch roller dikte voor een soepeler stucwerk texturen en 1 1/2 inch voor ruwer, onafgewerkte texturen. Bereik hoger gelegen gebieden van de muurschildering van de uitbreiding van de rol borstel paal.

Breng de verf. Voor de eerste laag van uw muurschildering, rollen op een continue film van verf. Vermijd het verlaten van een kleine gaten of luchtbellen in de verf. Naarmate je verder met de muurschildering, gebruiken kleinere penseelstreken en krijgen in detail.

Hints

Merk op dat voor gedetailleerde onderdelen van uw muurschildering, kunt u andere verf gebruiken, zoals olieverf, maar u zult waarschijnlijk moeten retoucheren deze gedeelten in de toekomst, omdat ze gemakkelijker door de weersomstandigheden en scheuren zijn beschadigd.

Share This Post