Index / Huis / Hoe maak je een muur voorbereiden voor Vrije Schilderkunst

Share This Post

Huis

Hoe maak je een muur voorbereiden voor Vrije Schilderkunst

Je hebt besloten om een ​​muur te schilderen. Het lijkt zo'n een eenvoudig proces. Maar eigenlijk zijn er vele stappen die betrokken zijn alleen in prepping een oppervlak om te schilderen, als je niet wilt dat een slordige eindresultaat. Denk aan het

Advertisement

Je hebt besloten om een ​​muur te schilderen. Het lijkt zo'n een eenvoudig proces. Maar eigenlijk zijn er vele stappen die betrokken zijn alleen in prepping een oppervlak om te schilderen, als je niet wilt dat een slordige eindresultaat. Denk aan het werk in drie delen: de prep, de schilderkunst en de clean-up / touch-up. Dat is een meer realistische manier om het te benaderen, en het zal een hoop frustratie besparen als je in het en beseffen dat het gaat om veel langer dan je had gedacht te nemen. Maar de beste resultaten zullen komen met de beste prep.

Wat je nodig hebt

  • tape dunne blauwe schilder

    Bredere afplakband

    gereedschap Een 5-in-1 schilder

    Een hamer

    Een schroevendraaier

Begin met het opruimen van het gebied dat je gaat schilderen. Verplaats alles in de omgeving ver weg van waar je naartoe gaat om te werken. Dit is een cruciale stap die de meeste mensen over het hoofd. Hoe meer je hebt om rond te dingen werken, de slordiger je zal zijn. Er mag niets tussen jou en de muur op elk punt.

Verwijder alle armaturen kunt u van de muur. Dat begint met socket / switch covers. Verwijder de kap rondom de socket / switch, plaats dan een breed stuk tape over de socket, volledig bedekken, om te voorkomen dat het krijgen geschilderd op. Verwijder het vormen van de vloer niveau. foto's van de muur te verwijderen. Je moet niet worden schilderen rond iets, behalve andere wanden, als je het kan helpen.

Reinig uw muur. Een licht vochtige doek werkt goed om uit de stof en crud. Zorg ervoor wachten op de wand volledig droog, scan vocht tussen verflagen.

Gebruik de 5-in-1-gereedschap om eventuele onvolkomenheden, sheetrock hobbels en nail hole brokken af ​​te halen. Vul dan al je gaten in de muur met sheetrock modder. Grote gaten zou een nevel van textuur om hen heen moeten om ze terug in de muur te mengen. Laat dat droog. Zand en textuur weer, indien nodig. Zodra u verf, zullen die plekken precies uitzien als je ze ziet. Dus is het beter om voor hen te zorgen voor de verf gaat maar door.

Begin met het tapen je de randen van de grote band, misschien een halve inch van de randen van uw andere muren. De blauwe tape komt naast een nauwe deksel op de naad te krijgen. Probeer slechts ongeveer een voet tape op plaatsen in strakkere zetten tegelijk kleinere bedragen. Hoe beter de band is, het minder retoucheren nodig. Als de muur is niet recht, door de manier, maak uw tape lijn aan te passen voor dat, en je kan in het algemeen het probleem op te lossen, althans visueel, met de verf. En tape alles. Er is geen gebrek, geen kwast zo fijn, dat u kunt overhandigen verf een rechte lijn van elke afstand.

Leg plastic op de vloer eronder waar je bent schilderen. Zelfs de meest zorgvuldige persoon een beetje druppelen. Houd de verf af van uw handen en voeten. Dat is waar het grootste deel van de dolende vlekken echt vandaan komen. Maskeren alles in de omgeving.

Werk voorzichtig en langzaam, met name rond uw tape lijnen. Als de band begint te komen in de spots, niet alleen werken omheen. Retape. De tijd die je zou kunnen besparen door dat niet te doen zal alleen worden besteed in de touch-up fase.

Hints

Schilder niet loodrecht op de tape. verf altijd parallel, waardoor de verf te houden van sijpelt zo veel onder de tape.

Alles wat verf zou kunnen krijgen op het, zal dus verplaatsen of te maskeren alles wat je waarde in het gebied.

Share This Post