Index / Huis / Hoe maak je een muur van metaal Bed Frames Protect

Share This Post

Huis

Hoe maak je een muur van metaal Bed Frames Protect

De robuuste constructie van metaal bedframes maakt huiseigenaren om ze te gebruiken voor vele jaren zonder de angst voor breken. Een nadeel van een metalen bedframe is de mogelijkheid van schade aan uw slaapkamer muur. Het metalen frame slaan van de

AdvertisementDe robuuste constructie van metaal bedframes maakt huiseigenaren om ze te gebruiken voor vele jaren zonder de angst voor breken. Een nadeel van een metalen bedframe is de mogelijkheid van schade aan uw slaapkamer muur. Het metalen frame slaan van de muur kan leiden tot honderden dollars aan schade. Gelukkig is er een manier om uw slaapkamer muur te beschermen tegen deze schade en nog steeds een elegante uitstraling. Een eenvoudige, strategisch geplaatste houten bumper zal de kans op schade aan uw gipsplaten te elimineren.

Wat je nodig hebt

 • Rolmaat

  Stud finder

  Potlood

  48-inch niveau

  Behandelde board (1 per 8 per 96 inch)

  Boor met Phillips bit

  3-inch gegalvaniseerde schroeven

  Werkhandschoenen

  Veiligheidsbril

  Gehoorbescherming

Beweeg je bed uit de buurt van de muur. Meet de muur met uw meetlint en een potlood mark 2 inches hoger dan de hoogte van uw bed frame. Houd uw niveau tegen de muur. Line-up van de top van het niveau met je potlood teken op de muur. Stel het niveau zo in dat de zeepbel rust tussen de markeringen op de buis.

Trek een lijn over de bovenkant van je niveau. Verplaats het niveau 4 voet naar rechts en blijven de lijn om deze 8 voet lang. Wrijf je stud finder langs het niveau lijn op je muur terwijl het lokaliseren knop. Maak een potlood teken op de muur elke keer dat het lampje op de stud finder gaat branden en elke keer als het afgaat.

Houd het bord tegen de muur. Plaats de bovenrand van het hout tegen uw niveau lijn. Ren schroeven door de raad van bestuur en in de muur met de Phillips bit op uw boormachine Place elke schroef tussen de markeringen op de muur die 1 1/2 inch uit elkaar en betekenen stud plaatsing. Installeer een schroef 1 inch vanaf de bovenste rand van het bord en 1 inch vanaf de onderkant van de raad van bestuur bij elke stud locatie. Schuif je bed weer op zijn plaats.

Share This Post