Index / Huis / Hoe maak je een muur te bouwen op een betonnen plaat

Share This Post

Huis

Hoe maak je een muur te bouwen op een betonnen plaat

Met de populariteit van slab stichtingen, veel doe-het-zelf-verbouwers geconfronteerd met de taak van het verankeren van de muur framing tot beton. Beton kan hard als rock, maar met de juiste tools, het veiligstellen van muren om platen is een soepel

AdvertisementMet de populariteit van slab stichtingen, veel doe-het-zelf-verbouwers geconfronteerd met de taak van het verankeren van de muur framing tot beton. Beton kan hard als rock, maar met de juiste tools, het veiligstellen van muren om platen is een soepel verlopend proces. Met eenvoudige materialen en direct beschikbare tools kunnen de beginnende timmerman lay-out, op te bouwen en te verankeren muren aan betonplaten.

Wat je nodig hebt

 • Rolmaat

  Potlood

  Krijt snap lijn

  framing square

  Hamer boor

  Steenboor

  Concrete expansie ankers

  framing Hammer

  vakwerkbouw

  Cirkelzaag

  Framing schiethamer

  Hout snijden boor

  Boormachine

  verstelbare moersleutel

Strek een meetlint in de betonplaat en markeer de positie van de uiteinden van de muur. Voer een krijt snap lijn tussen de merken en snap de lijn tegen de plak de lay-out van de positie van een van de zijden van de muur. Gebruik het meetlint en potlood om de positie van elk uiteinde van de andere kant van de muur te markeren, voert u de krijtlijn tussen de merken en snap de lijn om lay-out van de locatie van de tweede zijde van de muur.

Plaats de snap lijn over de merken die één van de doelen van de muur te geven en maak een lijn om lay-out einde van de muur. Naar het andere uiteinde van de wand en leg de andere kant van de wand; je krijt lijnen vormen een lange, magere rechthoek.

Markeer de plaats van beton ankers op de betonplaat. Hoewel tussenruimte eisen verschillen volgens project dient ankers meestal berusten op het midden van de wand, een aan elk uiteinde en ongeveer elke 3 voet ertussen. Bevestig een steenboor de boorhamer. Boor beton anker gaten aan elk merk; varieert afhankelijk van de grootte van het anker en de dikte van vakwerkbouw van uw muur. Raadpleeg richtlijnen voor anker fabrikant voor pre-boordiepte eisen.

Verwijder de ring en moer uit een betonnen anker. Plaats sleeved einde van het anker in een vooraf geboord gat en pond het anker in het gat met een hamer om het anker te beveiligen het beton. Installeer een anker in elk pre-gat.

Markeer de lengte van bovenplaat van de muur, bodemplaat en studs op vakwerkbouw. Snijd bovenplaat, bodemplaat en studs de stoeterij muur met een cirkelzaag. Volledig monteren van de stud muur met een framing schiethamer.

Markeer de locatie van het beton ankers aan de onderkant van de bodemplaat van de stud muur's. Bevestig een hout snijden bit naar de boormachine en pre-boor een anker gat elke markering.

Til de muur en schuif de muur over de ankers. Lijn de muur met de krijt snap lijnen die zijn positie aangeeft. Schuif een wasmachine over elke anker. Draad en met de hand draai een moer op elk anker. Volledig vast anker noten met een verstelbare sleutel.

Share This Post